Celebrity News

Pogledajte simboliku: Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu govori više od 1000 reči

Poslednja fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše - šta se krije iza toga?

Pogledajte simboliku: Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu govori više od 1000 reči

O odnosima Duška Tošića i Jelene Karleuše počelo je da se nagađa, kada su supružnici jedno drugo otpratili na društvenoj mreži "Instagram". U tom trenutku, svako je na svom "Instagramu" počeo da vodi svoj život, izbacuje samostalne fotografije, ili one sa Nikom i Atinom, dok su gotovo sve zajedničke nestale bez traga.

Ipak, poslednja fotografija Duška Tošića i Jelene Karleuše koja krasi njegov "Instagram" i danas je sačuvana, a reč je o fotografiji sa jednog porodičnog putovanja, iz vremena najveće sreće.

Ova fotografija datira iz 2016. nakon čega Duško više nije objavio nijednu porodičnu fotografiju na kojoj su svo četvoro. Simbolika srećne porodice koja je krasila tu fotografiju za javnost je ostala uspomena, jer su tada supružnici odlučili da detalje svog porodičnog života više ne iznose u javnost. Dok je Jelena svojevremeno otkrila zbog čega se više ne prate na društvenim mrežama i šta je prava istina njihovog odnosa:

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata! Ko normalan može da bude dobar sa njim - Najbolji prijatelj Jelene Karleuše prvi put o Dušku Tošiću

‒ On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram“. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena ‒ istakla je Jelena svojevremeno za "Telegraf JETSET".

Komentari (0)

Loading