Celebrity News

"Zajedno smo doneli odluku da se raziđemo…" RASTANAK i najveća turbulencija do sada u odnosu Jovane i Željka Joksimovića

Autor: | 17/04/2022

Raskid Jovane i Željka ustalasao je domaću javnost

"Zajedno smo doneli odluku da se raziđemo…" RASTANAK i najveća turbulencija do sada u odnosu Jovane i Željka Joksimovića

Njihova ljubav traje već gotovo punih četrnaest godina, sve otkako su shvatili da među njima ima varnica dok su zajedno radili na vođenju Evrovizije u Beogradu 2008. godine, danas slove za jedan od omiljenih domaćih parova a nedavno su obeležili i drugi rođendan "K1" televizije koja je na neki način još jedan plod njihove ljubavi. Međutim, možda baš zbog takve dugovečnosti i bogatog ljubavnog istorijata mnogi ne pamte raskid Jovane i Željka Joksimovića koji je na kratko poremetio tu idilu i koji je davne 2011. godine pretio da ugrozi sve što je kasnije došlo na red, a podsetimo da su tokom svog skladnog braka poznata voditeljka i kantautor dobili troje divne dece.

 

 

Naime, sve je bilo na kocki tokom tog kratkog perioda u baš ovom nekom razdoblju pre jedanaest godina. Krajem marta 2011. godine čitavu javnost i medije uznemirila je vest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspešne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju veridbu. Dve nedelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najpre rekla "da", par je rešio da raskine a voditeljka je dala izjavu.

- Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine - decidna je tada bila Jovana.

Pročitajte: Mali Kosta je očeva kopija, ali od majke je nasledio JEDNO: Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića

 

 

Drama je tada trajala sve do sredine aprila. Iako su oni želeli da se medijski ta priča što pre ugasi, paparaci su bukvalno dane i noći provodili ispred njihovoh stanova na Zvezdari, spekulisalo se šta je Jovana uradila sa vereničkim prstenom kao i da li je raskid Jovane i Željka motivisan prevarom, što je sve učinilo još težiom za aktere ove priče. Na sreću, pomirenje je usledilo prilično brzo. Već nakon dve sedmice ono što je smatrano "ugašenom ljubavlju" pokazalo se kao plamen koji je ipak odoleo izazovima. Par je najavio iznenadno pomirenje, a tada se pisalo da je mirenje palo u Tivtu gde je Željko tada imao nastup, a Jovana po hitnom postupku otišla privatnim letom da ga tamo poseti.

 

 

Čitava priča o raskidu danas je daleko iza ovog para i od tada, uprkos još nekim spekulacijama koje su tokom godina bile usmerene na njihov račun, više nikada nisu raskidali, makar ne u javnosti. Odnos su gradili postepeno i obećali da će nesuglasice rešavati postupno, čega se do danas pridržavaju.

Komentari (0)

Loading