Celebrity News

Posle burnog kraha braka u život mu je ušla ona! Upoznajte Tamaru 20 godina mlađu suprugu Mikija Manojlovića (FOTO)

Supruga Mikija Manojlovića u njegov život ušla je neočekivano i unela veliku sreću

Posle burnog kraha braka u život mu je ušla ona! Upoznajte Tamaru 20 godina mlađu suprugu Mikija Manojlovića (FOTO)

Boško Karanović

Prvi brak Mikija Manojlovića bio je sa koncert majstorom Iskrom Uzelac, a njihova ljubav krunisana je rođenjem ćerke Čarne. Ipak, ljubav je izbledela, a razvod je bio buran. Kada se oporavio u njegov život ušla je sadašnja supruga, dvadeset godina mlađa Tamara Vučković.

Supruga Mikija Manojlovića upravnica je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a upoznali su se kada je Miki radio na predstavi "Zločin i kazna". Njih dvoje postali su ponosni roditelji sina Ivana.

Pročitajte: Danas je veliki dan - Miki Manojlović ne krije sreću, supruga Tamara sve vreme uz njega

Petar Đorđević

 

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je svojevremeno za naš magazin.

Supruga Mikija Manojlovića, Tamara je postala davne 1992. godine, a glumac nam je otkrio recept duge ljubavi i skladnog braka:

- Trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo. 

Petar Đorđević

 

- Odnosi u porodici su veoma važni za svakog čoveka, kao i odnosi prema bližim i daljim ljudima, naoko drugačijim, ali u stvari istim.

Komentari (0)

Loading