Celebrity News

SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama: Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči (FOTO)

Bivša devojka Nemanje Gudelja još uvek se oporavlja od šoka

SVI JE ZNATE! Zbog Anastasije ostala u suzama: Bivša devojka Nemanje Gudelja ostavljena bez reči (FOTO)

Vest da je Anastasija Ražnatović uplovila u vezu sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom odjeknula je poput bombe. Vezu su otpočeli pre mesec dana, a kako sada pišu domaći mediji Nemanja Gudelj tada još uvek nije raščistio odnose sa bivšom devojkom Sanjom Vučić.

Bivša devojka Nemanje Gudelja prema pisanju "Sveta" ostala je ostavljena bez reči:

- Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili. Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su taj neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anasrasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju ponašaju se kao da su ceo život zajedno - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Kad u porodicu stigne pevačica i Cecina ćerka - OVAKO su Gudeljovi roditelji reagovali kada im je rekao da je sa Anastasijom

Dušan Petrović

 

- Ona je njegov predlog da dođe u Španiju i upozna njegovu porodicu bez razmišljanja prihvatila, iako su u vezi manje od mesec dana. Savršeno se uklopila i Gudelji su je prihvatili kao člana porodice. 

Bivša devojka Nemanje Gudelja ostala je ostavljena bez reči, ali se posvetila novim projektima, kako bi prebolela ovu situaciju, dok su Anastasija i Nemanja presrećni što su u njihovoj romansi sve ide u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading