Celebrity News

Nije se ostvario kao otac, ali Boško Jakovljević je najbolji UJAK na svetu: Upoznajte Laru i Luku, decu njegove sestre Sanje (FOTO)

Autor: | 23/04/2022

Sestrići Boška Jakovljevića danas su centar njegovog sveta

Nije se ostvario kao otac, ali Boško Jakovljević je najbolji UJAK na svetu: Upoznajte Laru i Luku, decu njegove sestre Sanje (FOTO)

Uveliko u svojim pedesetim, poznati voditelj i modni kreator Boško Jakovljević može da se pohvali da je srećan i ispunjen na profesionalnom planu ali i svim ostalim životnim poljima, iako se nije ostvario u roditeljskoj ulozi. Da bi bio dobar materijal i za to verovatno je sam shvatio kada je video kako se dobro snalazi kao ujak dvoje mališana, dece njegove rođene sestre Sanje, a u ovoj životnoj fazi ne krije da mu je vreme provedeno s njima jedan od omiljenih načina za uživanje u svakodnevici. Stoga, sestrići Boška Jakovljevića danas su centar njegovog sveta i svakako nadomešćuju njegovo roditeljsko iskustvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

 

Boškova sestra Sanja sigurno je srećna što ima takvu vrstu podrške otkako se preselila nazad u Beograd nakon što je godinama živela u Italiji sa suprugom Dariom koji je poreklom iz Napulja, a koji je zbog ljubavi došao u Beograd zajedno s njom. Imaju dvoje dece, Laru (12) i Luku (8) koji obožavaju svog ujaka i s njim provode dosta vremena. Sestrići Boška Jakovljevića za njega navodno imaju i nadimak "dada", a voditelj ne krije da ih gleda kao rođenu decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

 

- Lara je nekoliko godina, dok se nije rodio Luka, bila u centru pažnje. Sa dolaskom brata, logično, stvari su se malo promenile, ali sve je prošlo bez većih problema. Lara, koju smo svi doživljavali kao bebu, odjednom je postala starija sestra. Tada sam shvatio kako deca nekada, u očima odraslih, preko noći odrastu. U tom periodu moja „dužnost“ bila je da dam sve od sebe kako se ne bi osećala zapostavljenom, a i sam sam imao potrebu da joj posvetim dodatnu pažnju. Prvih nekoliko meseci po Lukinom rođenju, u kuću sam ulazio sa pozdravom: „Gde si, Laki?“, kako bi znala da mi je i dalje jako važna. Ljubavi nikad dosta, ali mislim da je oboje dobijaju podjednako i da im ne nedostaje - rekao je ranije voditelj. Sestrići Boška Jakovljevića, kako je dodao, imaju i posve različite karaktere.

Pročitajte: Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u STRASNOM ZAGRLJAJU a razlog će vas ODUŠEVITI! (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

 

- Lara je po temperametnu prava Italijanka. Brza je, visprena, sportski nastrojena. Luka nema taj takmičarski duh, ali je temeljan i skoncentrisan na ono što ga zanima. Obožava da sastavlja „puzle“, čak i onaj koji nije za njegov uzrast, i to radi dok ne završi započeti posao. Beskrajno je šarmantan i zabavan. Kreativan je, zanima ga crtanje, a iznad svega voli priče o životinjama. Garderoba mu nije tema interesovanja, za razliku od njegove sestre koja, kao svaka devojčica, voli da je lepo obučena i doterana - ispričao je Boško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

 

To što je, prema miišljenju njegovih sestrića, najbolji ujak na svetu ipak ne znači da ih je razmazio.

- Naravno da kada su sa babom ili sa mnom, imaju više slobode nego kada su im tu mama i tata, ali to ne znači da mogu da rade šta im padne na pamet. O razmaženosti nema ni govora. Štaviše, kada su sa mnom, podrazumeva se posebna doza opreza i odgovornosti sa njihove strane, jer stalno „projektujem“ da bi mogli da se povrede ako trče, skaču, bacaju se... Šta ću, previše sam brižan - rekao je voditelj.

Komentari (1)

Loading