Celebrity News

Bila je popularna pevačica, onda je nasilni partner POKUŠAO DA JE UBIJE: Kako danas izgleda Nataša Đorđević i da li je konačno našla sreću

Nataša Đorđević odavno se povukla sa javne scene, a svojevremeno podelila je bolnu ispovest kada joj je život bio ugrožen..

Bila je popularna pevačica, onda je nasilni partner POKUŠAO DA JE UBIJE: Kako danas izgleda Nataša Đorđević i da li je konačno našla sreću

Nataša Đorđević, pevačica i nekadašnja zvezda koju publika pamti po hitu "Ko li je na tebe čini bacio" , proživela je nezapamćenu dramu svojevremeno. Ona je bila omiljena pevačica, a iznenadno se povukla sa domaće javne scene, ali se javnost dobro seća da je proživela mnogo toga lošeg sa bivšim suprugom.

Nataša Đorđević prošla kroz pakao

Prema njenim rečima tada, bivši partner ju je maltretirao, pa je jednom prilikom čak i pokušao da je ubije.

Pročitajte: Velika porodična tragedija zadesila Dženana Lončarevića - Osmehom ću prikrivati bol

 

 

- Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - naglasila je jednom prilikom Nataša i mnogi su tada bili u šoku.

Pročitajte: Nikada se nije oporavila od tragedij - Ovo je JEDINA fotografija preminule ćerke Eve Ras, jedan detalj ledi krv u žilama (FOTO)

 

 

Kako se spekulisalo, ova, na svu sreću izbegnuta, tragedija ostavila je na pevačici traga, te se ona povukla sa scene. Ipak, poput feniksa, ona se vratila iz pepela i uskoro će publiku obradovati novim hitovima.

Komentari (0)

Loading