Celebrity News

To je taj dobar dečko? Potresna ispovest bivše devojke Đorđa Đokovića o vezi i raskidu: BILO MI JE TEŠKO, verovala sam da će se PROMENITI

Bivša devojka Đorđa Đokovića, Tijana Ralić, prvi put iskreno o bolnom raskidu sa najmlađim Đokovićem

To je taj dobar dečko? Potresna ispovest bivše devojke Đorđa Đokovića o vezi i raskidu: BILO MI JE TEŠKO, verovala sam da će se PROMENITI

Kako se 2019. godine pisalo Tijana Ralić postala je bivša devojka Đorđa Đokovića, jer su oboje bili previše fokusirani na svoje obaveze. Ona je studirala u Milanu, a on je radio u Beogradu, pa je barem za medije jedan od osnovnih povoda za raskid bila daljina.

Tijana, koju na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi, neretko odgovara na pitanja pratilaca, od kojih je jedno glasilo: "Da li je istina da si sa bivšim dečkom raskinula jer je hteo da te oženi?", na šta je ona odgovorila:

Pročitajte: Kraj ljubavi - Novakov brat RASKINUO VEZU OD ČETIRI GODINE, ovo je razlog

Instagram

 

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila.

Bivša devojka Đorđa Đokovića odgovorila je i na pitanje kako preboleti raskid i posle tri godine otkrila detalje kraha dugogodišnje ljubavi:

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi.

 

Komentari (0)

Loading