Celebrity News

RASTALI SE Petar Grašo i Hana Huljić, trudna supruga se oglasila na Instagramu (FOTO)

Fotografija Hane Huljić navela je mnoge da se zapitaju...

RASTALI SE Petar Grašo i Hana Huljić, trudna supruga se oglasila na Instagramu (FOTO)

Fotografija Hane Huljić, odnosno set fotografija, koje je nedavno supruga Petra Graša objavila na društvenim mrežama, zaintrigirala je mnoge.

Fotografija Hane Huljić oduševila ali gde je Petar Grašo?

Ljupka Hana, koja je već u poodmakloj trudnoći, napustila je Hrvatsku i trenutno boravi u Veneciji, a svi se pitaju da li joj suprug pravi društvo. Mnogi smatraju da je upravo ovo putovanje njihov medeni mesec, ali se ne može sa sigurnošću tvrditi budući da od Petra Graša, nema ni traga ni glasa, makar ne na društvenim mrežama.

Pročitajte: Dvaput smo pogledali i jedva je prepoznali - Šta je nateralo Hanu Huljić da napravi ovako drastičnu promenu izgleda u trudnoći (FOTO)

Instagram

 

Pomenute fotografije, Hana je objavila na "Instagramu", a sudeći po tome da se ona i njen suprug retko eksponiraju zajedno i privatnost čuvaju isključivo za sebe, nije nemoguće da je pevač taj koji je zabeležio ove uspomene, bez želje da se nađe ispred kamere.

Pročitajte: Trudnoća joj divno pristaje - Ponosni tata Grašo objavio prvi snimak trudne supruge Hane

Instagram

 

Osim toga, svi komentarišu kako je Hana jedna od najlepših trudnica, a stomačić joj se već uveliko nazire, te je pravo čudo da je otputovala, budući da bi verovatno trebalo da miruje.

Pročitajte: OVAJ stajling može poneti svaka trudnica - Hana Huljić sa "stomakom do zuba" očarala ceo region (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading