Celebrity News

Džejli Ramović prva romantična rođendanska čestitka stigla od NJEGA: Pogledajte ko je mladić zbog kog ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Ljubav Džejle Ramović najčešća je tema gradskih kuloara

Džejli Ramović prva romantična rođendanska čestitka stigla od NJEGA: Pogledajte ko je mladić zbog kog ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Svi se pitaju ko je ljubav Džejle Ramović i da li postoji. Pevačica koja, se nedavno zbog studija preselila u Španiju, slabo za medije govori o privatnom životu, dok na pitanje o partneru posebno odbija da da odgovor. Tek povremeno na njenom “Instagramu” možemo je videti u naručju nekog momka i naslutiti da je baš on osvojio njeno srce.

Pročitajte: Planinski raj za zaljubljene: Evo gde se i sa kim krije Džejla Ramović (FOTO)

Instagram

 

Isti zaključak stekli smo i danas kada je sa pratiocima na društvenim mrežama muzička zvezda podelila brojne čestitke, pristigle na njenu adresu povodom obeležavanja 20. rođendana. Među njima našla se i poruka mladića Amera Kadića, koji ju je jednom rečenicom raznežio:

- Danas je mojoj lepotici rođendan. Da nam budeš živa i zdrava još sto godina i da još mnogo zajedničkih trenutaka napravimo - napisao je mladić, a Džejla nije krila koliko joj je baš ta poruka značila.

Komentari (1)

Loading
Šomi

05:25 01.05.2022

Prirodna djevojka ,danas, rijetkost baš baš, sve najbolje ,pozz NS !!!!!