Celebrity News

Ko bi se još usudio? Udala se Marina Ćosić, a izbor venčanice ne prestaje da se komentariše! Pogledajte prve fotografije slavlja

Udala se Marina Ćosić za Nikolu Mirkovića, sa kojim ima ćerkicu...

Ko bi se još usudio? Udala se Marina Ćosić, a izbor venčanice ne prestaje da se komentariše! Pogledajte prve fotografije slavlja

Udala se Marina Ćosić danas u popodnevnim satima, a tim povodom upriličeno je slavlje.

Udala se Marina Ćosić - slavlje je u toku

Glumica koju publika obožava, izgovorila je sudbonosno "da" partneru Nikoli Mirkoviću, sa kojim je dobila ćerku Sofiju, u januaru prošle godine.

Pročitajte: Bajka za Sofiju! Zavirite na proslavu rođendana ćerke Marine Ćosić i Nikole Mirkovića, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram screenshot

 

Ona nije krila uzbuđenje danima zbog proslave i ceremonije, te je izveštavala svoje pratioce na društvenim mrežama iz o pripremama za veselje, a sudeći po objavama, nije pokazivala znake nervoze, već je sve proteklo kako treba. Glumičina venčanica zaokupirala je pažnju mnogih, budući da joj se stajala perfektno i čitav odabir bio je izuzetno elegantan.

Pročitajte: Ogromna sreća - U dom Marine Ćosić i Nikole Mirkovića stigla je ONA i prelepa je (FOTO)

Instagram screenshot

 

Inače, opštinsku ceremoniju venčanja par je obavio 2020. godine, a sada je organizovana gala proslava. Marina je blistala u belom, sa osmehom na licu, a najveća podrška bila joj je sestra Tamara, koja je pomagala oko svih potrebnih priprema.

Pročitajte: Ovde živi ljubav! Zavirite u ušuškani stan Marine Ćosić (FOTO)

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Tijana

19:50 30.04.2022

Kao kombinezon za spavanje! Ne razumem, tako lepa devojka, mogla je nesto svedenije da odabere!

Dima

13:37 01.05.2022

Lepa zena,venčanica je mogla svedenija,damski da izgleda i isto tako priblačna.Ovako raspojasana sa izbačenim nogama sa butinama baš malo degutantno.Mogla je mnogo bolje,ali njen izbor

Srcka

23:31 02.05.2022

Vencanica je predivna, toliko drugacija od svega sto sam videla do sad.

Ups!!

15:04 06.05.2022

U prvi mah sam pomislila da je u pitanju slika scene iz nekog filma. Ne svidja mi se izbor venčanice. Ali svako ima svoj ukus.