Celebrity News

Svadbena zvona sve glasnija: Viktorija Bekam dobija još jednu snaju, a evo šta misli o izboru sina Romea! (FOTO)

Ženi se Romeo Bekam - bruje svetski mediji

Svadbena zvona sve glasnija: Viktorija Bekam dobija još jednu snaju, a evo šta misli o izboru sina Romea! (FOTO)

Tek što su oženili najstarijeg sina Bruklina, Viktorija i Dejvid Bekam čini se, spremaju toalete, ali i novac za još jedno glamurozno slavlje. Kako javljaju svetski mediji, ženi se Romeo Bekam, a njegova izabranica sušta je suprotnost novoj gospođi Bekam, Nikol Pelc.

Kako izvor za svetske medije navodi, Romeo Bekam razmišlja o tome da na prst svoje devojke Mie Regan stavi verenički prsten. Naime, sin Dejvida i Viktorije Bekam želeo bi da oženi devojku sa kojom se već tri godine zabavlja.

Pročitajte: Bekamov sin iskopirao frizuru kojom je Dejvid osvajao žene širom sveta (foto)

Iako su svetski mediji šuškali da Viktorija nije oduševljena izborom starijeg sina Bruklina, sa influenserkom Miom, koja je osvojila njenog sina Romea, ima sjajan odnos:

— Mia je bliska s Romeovom mamom Viktorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše - kaže izvor za "Mirror" i dodaje da su priču o venčanju započeli na porodičnom odmoru, na kome je bila i Mia.

— Mia je vrlo drugačija devojka od Nikol i uvek je izjavljivala da bi želela da se uda u Britaniji, te da želi daleko ležernije i skromnije venčanje od onog koje su imali Nikol i Bruklin - zaključuje izvor.

Komentari (0)

Loading