Celebrity News

Dan iz pakla! Svadba Jelene Bačić Alimpić trajala je svega tri sata, a skandali koji su je obeležili i danas se prepričavaju

Venčanje Jelene Bačić Alimpić i njenog supruga Miroslava prošlo je u senci niza skandala, međutim, dešavanja tog dana nisu uspela da naruše njihovu bračnu sreću koja traje decenijama

Dan iz pakla! Svadba Jelene Bačić Alimpić trajala je svega tri sata, a skandali koji su je obeležili i danas se prepričavaju

Luka Šarac

Svog supruga Jelena Bačić upoznala je na sudu, a zgodni sudija joj je posle nekoliko dana poslao telegram na radno mesto "Želim vam divan dan!". Spisateljica nikada nije krila da ju je suprug kupio nizom džentlmenskih gestova, koji mu ni danas ne nedostaju.

 

 

Veridba je bila skromna u krugu porodice. Venčanje Jelene Bačić Alimpić za nju i Miroslava trebalo je da bude poseban dan, ali je već kod matičara sve krenulo naopako. Naime, kako je ispričala u emisiji "Od A do Da", matičar je na njihovo venčanje došao pijan.

- Matičar je kada nas je venčao pred svim gostima počeo da peva "Ljubav, ah ljubav". Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja. Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19h, a onda oko 22 mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim Mercedesom e klase i pitao me: "Sunce je l' to meni neko preparkirao auto?". Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću - rekla je Jelena kojoj je venčanje proteklo u znaku skandala.

- Venčanica je bila zaista lepa, korset optočen biserima, a donji deo sav od tila, a frizura je bila skromna.

Pročitajte: Osmeh na licu i iskra u oku - Jelena Bačić Alimpić nikad srećnija prima čestitke! Vesti su fantastične (FOTO)

 

 

Iako je venčanje Jelene Bačić Alimpić prošlo uz niz poteškoća, njen suprug i ona već gotovo tri decenije uživaju u neverovatnoj ljubavi, koju ništa nije uspelo da zaseni.

Komentari (0)

Loading