Celebrity News

"Mogao si da oženiš poštenu ženu, a ne ovu ...": Ovako je o Ruški Jakić govorila porodica njenog PRVOG muža, evo kako on sada izgleda (FOTO)

Autor: | 07/05/2022

Prvi muž Ruške Jakić poznat je u svetu glume

"Mogao si da oženiš poštenu ženu, a ne ovu ...": Ovako je o Ruški Jakić govorila porodica njenog PRVOG muža, evo kako on sada izgleda (FOTO)

Ljubavi Ruške Jakić bile su velike i burne a o njenom emocionalnom istorijatu naširoko se pisalo tokom prethodnih godina. I dok mediji neretko sa posebnom pažnjom izdvajaju njen drugi, od ukupno tri braka, jer je u njemu dobila ćerku Anu, prvi brak poznate voditeljke sa glumcem Dejanom Đurovićem možda je i najzanimljivija od svih. Prvi muž Ruške Jakić, prema njenom sopstvenom priznanju, nije imao hrabrosti da joj u početku priđe, a o tome je nedavno govorila u velikoj ispovesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - počela je voditeljka i prisetila se detalja. Prvi muž Ruške Jakić ipak je kasnije iskazao veliku naklonost ovoj lepotici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: "Što se ne upozna?" Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana - rekla je voditeljka.

Pročitajte: Tri puta stala na ludi kamen: Evo kako je Ruška Jakić izgledala na jednom od svojih venčanja (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

- Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: "Kako vam se dopada moja Ruška?" A one mu odgovore: "Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u." Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima - ispričala je Ruška.

Komentari (0)

Loading