Celebrity News

Septembar je taj mesec! Seka objavila NAJLEPŠE VESTI o TREĆEM DETETU, fanovima i porodici zasuzile oči od sreće

Autor: | 08/05/2022

Porodica Seke Aleksić uskoro bi mogla da ponovo bude proširena

Septembar je taj mesec! Seka objavila NAJLEPŠE VESTI o TREĆEM DETETU, fanovima i porodici zasuzile oči od sreće

Opšte je poznato da je pevačici Seki Aleksić (41) porodica sve, ali možda će se neki iznenaditi nakon intervjua koji je večeras dala za "Kurir" televiziju a u kojem je otkrila da sa suprugom Veljkom Piljikićem planira novo proširenje porodice, te da za septembar ove godine planira vantelesnu oplodnju. Iako su mnogi mislili da će se ipak zaustaviti na dvoje, budući da ima sinove Jovana i Jakova, Seki se očigledno žuri da dobije i treće dete kako bi razlika u godinama među mališanima bila što kraća. Ali ona bi, kako je rekla, volela da ode i dalje od toga pa bi porodica Seke Aleksić mogla da bude šira nego što se iko nadao.

- Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje - rekla je u intervjuu pevačica i osvrnula se na majčinstvo koje je do sada iskusila. Porodica Seke Aleksić zaista pevačici znači sve na svetu.

Pročitajte: Šta su mogli da urade? Sin Veljka i Seke Aleksić već je odabrao budući poziv, porodica i prijatelji u čudu (VIDEO)

- Zamislite da rodim blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka ono što sam dugo želela - izjavila je Seka.

Komentari (0)

Loading