Celebrity News

SAD JE STVARNO KRAJ! Vesna Trivalić donela odluku koja će promeniti život njene porodice (VIDEO)

Vesna Trivalić od publike je izuzetno voljena, a od kolega cenjena i poštovana dramska umetnica koja se punog srca, svaki put hvata u koštac za novim zahtevnim glumačkim zadacima

SAD JE STVARNO KRAJ! Vesna Trivalić donela odluku koja će promeniti život njene porodice (VIDEO)

Telekom Srbija

Ako neko zaslužuje da svaki čas bude deo naslovnica najprestižnijih domaćih magazina, to je glumica Vesna Trivalić, o čijem životu bi se čak i roman mogao  napisati. Šarmantnu umetnicu, nažalost, ovakav vidi promovisanja nikada nije zanimao, još manje od kada se pre 17 godina sa suprugom, pravnikom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom preselila u Dubai.

Pročitajte: Pred 57. rođendan Vesna Trivalić napravila drastičnu promenu, više ne izgleda ovako (foto)

Telekom Srbija

 

Jedno loše iskustvo dovelo je do toga da glumica prestane da razgovara sa novinarima, šaleći se kako nije dovoljno rečita, a sada se sve promenilo i to zahvaljujući velikom i značajnom projektu.

Reč je o trećoj sezoni serije “Dug moru” koja će se po završetku snimanja emitovati na kanalu Superstar a radi se u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures. Vesna u pomenutoj seriji tumači Anđu, primorku sa težinom na duši, neverovatnih problema, te nam je u iskrenom razgovoru otkrila koliko joj je bilo teško da tumači takav jedan lik, pričala nam je potom o radu sa dragim kolegama i saradnicima na seriji, prevashodno o Seki Sablić, dok je takođe duhovito napomenula i sa kojim zdravstvenim tegobama se s godinama sve više susreće.

Pročitajte: ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA SRBIJU: Ovo je muž Vesne Trivalić (FOTO)

Mnogo toga u životu Vesne Trivalić se, pored odnosa sa medijima, u poslednje vreme promenilo, a najdraže  njenim fanovima i kolegama jeste to što je donela odluku da se u julu vrati u domovinu. Njen muž pravnik posao koji je tamo imao konačno je okončao, uporedo sa tim njihov sin Nikola kreće na fakultet, stoga kako je glumicu život odveo od kuće tako je sada vraća, zbog čega je i ona sama neizmerno srećna.

Komentari (0)

Loading