Celebrity News

Epilog petnaestogodišnjeg sukoba šokirao javnost: Seka nikad otvorenije iznela stav o Jeleni Karleuši: ONA TO SVAKAKO JESTE!

Odnos Seke Aleksić i Jelene Karleuše godinama je bio vodeća tema kada su skandali u pitanju, a Seka sada otkriva kako danas funkcionišu ona i pevačica poznata kao "mala od skandala"

Epilog petnaestogodišnjeg sukoba šokirao javnost: Seka nikad otvorenije iznela stav o Jeleni Karleuši: ONA TO SVAKAKO JESTE!

Poznato je da je odnos Seke Aleksić i Jelene Karleuše svojevremeno prerastao u jedan od najvećih medijskih ratova, međutim, stvari danas stoje nešto drugačije.

Čini se da su Jelena i Seka posle niza nesuglasica i sukoba konačno zakopale ratne sekire, a evo šta o Jeleni danas misli Seka:

- Nas dve se nismo konkretno pomirile, srele i pozdravile, ali mislim da su se neke strasti i negativne sile kod nas smirile, i to baš odavno. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka - kaže za "Scandal" i dodaje:

Pročitajte: Seka Aleksić konačno otkrila šta stvarno misli o Jeleni Karleuši - Red je da odgovorim i na to pitanje

Instagram screenshot

 

- Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka.

Uvreda se, kako kaže više i ne seća:

- Ja sam njoj to odavno oprostila, mislim da je to daleko iza mene. Nas dve smo danas ostvarene, porodične žene. Više se i ne sećam šta je tu sve bilo. Kada bih je srela svakako bih joj pružila ruku, ponašala bih se kao da se ništa nije desilo, jer sam sigurna da je to sada i iza mene i iza nje - rekla je Seka i istakla da Jelenu pre svega poštuje kao ženu i majku:

- Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste.

Komentari (0)

Loading