Celebrity News

Nikolina, za ruku te drži onaj ko te juče vređao! Incident na sahrani Vidoja Ristovića (FOTO)

Svekar Nikoline Pišek juče je javno ponizio snahu, a zatim joj je tokom sahrane svog sina Vidoja Ristovića pružio ruku pomirenja

Nikolina, za ruku te drži onaj ko te juče vređao! Incident na sahrani Vidoja Ristovića (FOTO)

Juče je kao bomba odjeknula vest da se Viktor Ristović oglasio povodom nasledstva svog sina, a mnogi su u njegovim rečima, između redova mogli da pročitaju da svekar Nikoline Pišek snahom baš i nije oduševljen, a da u porodici već neko vreme vladaju neraščišćeni odnosi.

- Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Može da se deli samo moj k... pravoslavni, to je sve! Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem - poručio je svekar Nikoline Pišek, uz nekoliko psovki koje su mnogima zazvučale kao poniženje udovice Vidoja Ristovića.

Pročitajte: Počinje pakao za Nikolinu - Šokantno obraćanje oca Vidoja Ristovića jasno pokazuje da NE PODNOSI SVOJU SNAJU i da joj ne da nasledstvo

Ataimages

 

Međutim, danas su predstavnici medija, kao i domaća javnost, imali prilike da vide sasvim drugu sliku ožalošćene porodice.

Ataimages

 

Miša Grof tokom povorke pratio je u stopu Nikolinu Pišek držeći je čvrsto za ruku, dok je udovica njegovog sina neutešno brisala suze. Njegova podrška u ovom trenutku Nikolini je mnogo značila, pa ipak, prisutni nisu mogli a da se ne zapitaju da li mu je prebrzo oprostila javne uvrede, koje joj je naneo u najtežim trenucima.

Ataimages

 

 

Komentari (0)

Loading