Celebrity News

Pojačanje u timu Una televizije: Slavko Beleslin direktor informativnog programa

“Gledaoci u regionu zaslužuju kvalitetnu i svežu televiziju”

Pojačanje u timu Una televizije: Slavko Beleslin direktor informativnog programa

Poznati voditelj i novinar Slavko Beleslin od danas je zvanično deo tima Una televizije na poziciji direktora informativnog programa za Srbiju. Nepristrasnim, prodornim i brzim novinarstvom i lokalnim pristupom svakom tržištu, Una televizija detaljno gradi jaku osnovu za pouzdano informisanje svojih gledalaca širom regiona.

Slavko će se tako pridružiti poznatim novinarskim imenima - Josipu Šariću, direktoru informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravki Gajić, direktorki informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim snagama, oni će razvijati i jačati tim pred kojim se nalaze ambiciozni planovi koji uključuju realizaciju velikih i zahtevnih projekata u ovom segmentu. 

Novom angažmanu Beleslin pristupa sa velikim entuzijazmom: “Snovi se ostvaruju kada svim srcem veruješ u njih – ta misao mi je prva prošla kroz glavu kada sam dobio poziv da radim na Una TV, projektu koji ujedinjuje i medijski povezuje nekoliko država regiona. Siguran sam da su gledaoci u regionu zaslužili jednu kvalitetnu i svežu televiziju koja će originalnim pristupom i inovacijama u zabavnom i informativnom programu uneti promene u medijski prostor. Profesionalizam i najviši standardi se na Una televiziji jednostavno podrazumevaju, pa celom timu ostaje samo da do maksimuma oslobodi svoju kreativnost u službi gledalaca. Želim da budem tu kada se to desi i zato s radošću ulazim u tim Una TV”, izjavio je Slavko. 

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo u svojim redovima uz poznata novinarska imena iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, imati i Slavka Beleslina koji će biti na čelu informativnog programa Una televizije u Srbiji. Uvereni smo da će svojim dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom u vodećim medijskim kućama značajno doprineti daljem jačanju uticaja naše kuće i izgradnji visoko kredibilnog informativnog sadržaja. Najviši profesionalni standardi i ambiciozni planovi našeg novog rukovodstva za predstojeću sezonu, veliki su izazov za svakog profesionalca u medijskoj industriji i verujemo da će bogato iskustvo gospodina Beleslina doprineti maksimalnoj realizaciji postavjenih ciljeva”, saopštilo je rukovodstvo Una televizije.

UNA TV priprema mnoga iznenađenja za svoje gledaoce kako u programskom tako i u vizuelno-tehničkom smislu, kvalitet će biti imperativ poslovne politike kuće, a uskoro nas očekuju i nova pojačanja u timu ove najmlađe televizijske stanice.

Komentari (0)

Loading