Celebrity News

Izgledom na tatu, harizmom na mamu: Upoznajte Martu i Petru, prelepe naslednice Nele Mihajlović (FOTO)

Ćerke Nele Mihajlović, Marta i Petra izrasle su u prave lepotice, koje su od roditelja nasledile ono najbolje

Izgledom na tatu, harizmom na mamu: Upoznajte Martu i Petru, prelepe naslednice Nele Mihajlović (FOTO)

Centar sveta glumice Nele Mihailović definitivno su ćerke Marta i Petra, koje prolaze kroz najturbulentniji period odrastanja - pubertet. Vladimir Petričević i Nela Mihailović svoju dugogodišnju ljubav krunisali su rođenjem lepotica, koje im svakoga dana izmame osmeh na lice.

Ćerke Nele Mihailović, iako, kao i sva deca, često imaju čarke, izgradile su savršen sestrinski odnos i jedna drugoj najveća su podrška.

Pročitajte: Nela Mihailović i Vladimir Petričević - Naših prvih 25 godina braka

- Njih dve umeju i da se posvađaju, ali kad god smo van kuće, Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede - ispričala je svojevremeno glumica.

Marta, koja je dve godine starija, već osvaja društvene mreže, a na svom "Instagramu" često objavljuje fotografije sestre Petre, i detalje njihovog divnog odnosa. Svi koji su imali prilike da vide ćerke Nele Mihailović došli su do istog zaključka, a to je da su Petra i Marta fizički očeva kopija, ali da su nestvarnu harizmu i šarm nasledile od Nele.

Komentari (1)

Loading
Sasa

18:35 19.05.2022

Lepota kakvu Valjevo damo ima! Bravo valjevke,najlepse ste zene sveta!!!!