Celebrity News

Moraš da se izviniš mojoj majci ILI ZAVRŠAVAMO: Potres u braku Đokovića, Jelena ostala šokirana pred Novakovim uslovom

Novak Đoković uslovio Jelenu da što pre raščisti i poboljša odnos sa njegovom majkom

Moraš da se izviniš mojoj majci ILI ZAVRŠAVAMO: Potres u braku Đokovića, Jelena ostala šokirana pred Novakovim uslovom

Nakon trijumfa u Rimu, Novak se posvetio sređivanju porodičnih odnosa pa je odlučio da stavi tačku na sukob svoje žene Jelene i majke Dijane. Naime, Novak Đoković uslovio je Jelenu da se što pre izvini njegovoj majci, iscrpljen porodičnom situacijom i nesuglasicama koje već predugo traju.

- Novak nije hteo da se meša u njihov odnos misleći da je to samo faza kroz koju prolaze. Kako se stvari nisu promenile, Novak će odmor iskoristiti kako bi pomirio Jelenu i Dijanu, jer je sve otišlo predaleko. Nakon što je Dijana u jednoj emisiji izjavila kako dopušta unucima da jedu sve, Jelena je Novaku poslala klip emisije rekavši da je neprimereno da Dijana tako govori u javnosti. Novak joj je tada rekao da i ona mora da spusti loptu i da bi bilo lepo da njih dve sednu i konačno porazgovaraju - kaže izvor za "Star" i dodaje:

Pročitajte: Porodični portret Đokovića ovoga puta bez Novaka i Jelene - O čemu se ovde radi?

Profimedia

 

- Jelena je pre dve godine rekla nešto što je Dijanu jako povredilo i Nole smatra kako bi trebalo da joj se izvini za to, kako bi dalje mogle da nastave bez neprijatnosti. Naglasio je Jeleni da mu pritisak sa te strane ne treba i da mogu imati probleme, ako se njih dve ne pomire, jer on ne želi da bira između majke i žene. Jelena je bila zatečea da on ovoga puta nije stao na njenu stranu.

Da li će se sukob svekrve i snahe konačno rešiti i rasteretiti teniskog asa ostaje da vidimo.

Komentari (2)

Loading
Oja

15:04 20.05.2022

Ne moze Dijana da se pomiri sa cinjenicom kako Jelena hrani decu. Cia semenke, spelta i ostale gluposti. Deca moraju da jedu meso, pa kad odrastu neka se sami opredele sta ce da jedu. Ova Jelena bi bila pakao za svaku normalnu svekrvu.