Celebrity News

Veliko slavlje u domu Mitrovića: Stižu prelepe vesti, Milica briše suze radosnice (FOTO)

Majka Milice Mitrović sinoć je bila najsrećnija...

Veliko slavlje u domu Mitrovića: Stižu prelepe vesti, Milica briše suze radosnice (FOTO)

Luka Šarac

Majka Milice Mitrović, Duda, sinoć je ostala bez reči. Naime, povodom njenog rođendana, ćerka Milica upriličila joj je prelepo iznenđanje, kao što to radi svake godine na ovaj važan datum. Duda je, naime, napunila čak 80 godina, u šta mnogi sumnjaju budući da izgleda veoma mladoliko, a supruga Željka Mitrovića potrudila se oko dekoracije i svih detalja, kako bi njenoj majci bilo prijatno.

Majka Milice Mitrović oduševljena

Uopšte nije tajna da su njih dve jako vezane jedna za drugu, te ne iznenađuje koliko se Milica potrudila, a sve je zabeležila fotografijama i video snimcima, koje je objavila na društvenim mrežama.

Pročitajte: O njemu nikada ne priča - Nakon spotova sa Severinom i Natašom Bekvalac saznalo se da je ON rođeni BRAT Milice Mitrović (FOTO)

Muzika, sveće, dekoracija i pokloni upotpunili su veče slavljenici, a brojne čestitke nisu prestajale da pristižu na adresu Mitrovića, te su svi bili izuzetno veseli i raspoloženi.

Pročitajte: Sad je za sve Velika šefica, ali NIJE UVEK BILO TAKO: Evo kako su zvali Milicu Mitrović pre nego što je postala najmoćnija žena u šou-bizu

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading