Celebrity News

O DA, DESILO SE: Ceca otkrila da je Gudelj RASPLAKAO CELU PORODICU! Pogledajte fotografije sa proslave Anastasijinog VELIKOG DANA

Anastasija Ražnatović 24. rođendan obeležava u krugu prijatelja, kolega, svoje i porodice svoga izabranika

O DA, DESILO SE: Ceca otkrila da je Gudelj RASPLAKAO CELU PORODICU! Pogledajte fotografije sa proslave Anastasijinog VELIKOG DANA

Večeras Anastasija Ražnatović 24. rođendan slavi, a u elitni prestonički restoran, koji je lepa slavljenica za tu priliku odabrala, polako pristižu njeni prijatelji, saradnici i rodbina. 

Pročitajte: Snimak ne laže: Anastasija u Gudeljevom zagrljaju, Ceca pored njih! Evo kako je proteklo upoznavanje (VIDEO)

Ata Images

 

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović u predivnoj crnoj odevnoj kombinaciji, među prvima je, kako i priliči pravoj domaćici, došla u restoran, a ubrzo su joj se pridružili majka, brat Veljko Ražnatović, tetka Lidija Ocokoljić, ali i momak, fudbaler Nemanja Gudelj sa porodicom.

Pročitajte: Anastasijin 24. rođendan: Gudelj stigao u Ljutice Bogdana, Ceca ga dočekala i u ponoć samo jedno poručila (video)

Ata Images

 

Prethodnog dana sportista je pevačicu iznenadio svojim dolaskom čak iz Španije. U društvu majke, brata i sestre on se odmah sa aerodroma zaputio u vilu Ražnatovića gde su svi uglas pevačici čestitali i na taj način priredili joj jedan od najlepših poklona.

Ata Images

 

Inače to nije jedini dar koji je pevačici izabranik poklonio. Povodom 24. rođendana uplatio joj je putovanje na Ibicu i time rasplakao i slavljenicu i njenu majku.

- Nemanja je napravio neverovatan gest sinoć i izazvao mi suze na oči. Presrećna sam. Pomislim koliko je vremena prošlo, dok se čovek okrene oni su postali ljudi - kazala je zvezda.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji: Fotografija otkriva zbog čega je Cecina ćerka POLUDELA za Nemanjom Gudeljom

Ata Images

 

Izvor blizak estradnoj umetnici tvrdi da koliko Ceca voli novog budućeg zeta, toliko i roditelji Anastasijinog izabranika vole nju. Bili su ushićeni pri samoj pomisli da će prisustvovati njenom rođendanu, koji je odlučila da finansira sama bez majčine podrške.

Ata Images

 

Spekuliše se da je ćerka Svetlane Cece Ražnatović za slavlje, koje je pripremala nedeljama unazad odvojila čak 10 hiljada evra, te da je s posebnom pažnjom birala dekoraciju, muziku, meni, ali i kartu pića među kojima su se našla neka od najekskluzivnijh vina i kokteli.

Pročitajte: Veljko Ražnatović iskreno o Cecinom odnosu sa unukom Željkom: Pošaljemo ga na dva dana, vrati se nemoguć

 

Ata Images

 

Dobra prijateljica slavjeničine majke Marijana Mateus pojavila se u divnoj haljini roze bolje i ogromnim buketom ruža. Ubrzo su joj se pridružili Saša Popović, Suzana Jovanović i njihova ćerka Aleksandra ali i Marija Šerifović i Đorđe David.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Joca Stefanović potrudio se oko stajlinga, a vrlo lepo stilizovani na Anastasijino slavlje pojavili su se i njen brat Veljko sa suprugom Bogdanom.

Ata Images

Ata Images

 

Ata Images

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading