Celebrity News

Jesi li mislio da ću PLAKATI ZA TOBOM? Brutalna poruka Danice Ristovski bivšem mužu Lazaru samo par meseci posle razvoda (FOTO)

Danica Ristovski posle razvoda od supruga Lazara, sa kojim je u skladnom braku bila četiri decenije, nastavila je život poslavši mužu snažnu poruku

Jesi li mislio da ću PLAKATI ZA TOBOM? Brutalna poruka Danice Ristovski bivšem mužu Lazaru samo par meseci posle razvoda (FOTO)

Od kada je pre nekoliko meseci u javnost poput bombe odjeknula vest da se Danica i Lazar Ristovski razvode, mnogi su se zapitali kako će glumica, koja je mnogo godina provela posvetivši se porodici, sinovima i suprugu, pa zbog toga na neko vreme stopirala i svoju karijeru, podneti ovaj udarac. Ipak, Danica Ristovski posle razvoda svoj život je nastavila punom parom, posvetivši se poslu više nego ikad, a suprugu je poslala snažnu poruku.

Naime, iako je dugo nismo videli u javnosti, jedna od omiljenih zvezda serije "Igra sudbine" pojavila se na premijeri 500-te epizode sa širokim osmehom. Ispunjena, srećna i ponosna na projekat na kome već treću sezonu za redom posvećeno radi, Danica Ristovski harizmom je prisutne ostavila bez daha. 

Pročitajte: Neprijatno - Kako je Lazar Ristovski izdao sina i izbegao susret sa Danicom u javnosti (FOTO)

Boško Karanović

 

Primetili su mnogi da Danica Ristovski posle razvoda zrači, da izgleda bolje nego ikada, a u tome su pročitali i jasnu poruku upućenu bivšem mužu, da nema predaje, čak ni posle kraja jedne, četiri decenije duge priče, i da je glumica čvrsto rešena da za nju sada nastupaju još bolji dani.

Komentari (0)

Loading