Celebrity News

OSTVARENJE SNA! Ćerka Igora Rakočevića lije suze radosnice, a za sve zaslužan tata! (FOTO)

Ćerka Igora Rakočevića, velike košarkaške legende, ostvarila je svoj san, za koji je pre svega zaslužan njen tata

OSTVARENJE SNA! Ćerka Igora Rakočevića lije suze radosnice, a za sve zaslužan tata! (FOTO)

Igor i Ivana Rakočević ponosni su roditelji sina Ivana i ćerke Vesne, a srećna porodica oduvek je fokusirana da svoj odnos ispuni ljubavlju i pažnjom. Ipak, košarkaški as nikada nije krio da sa ćerkicom ima poseban odnos.

Naime, ćerka Igora Rakočevića ne samo što je fizički tatina kopija, već je od njega nasledila ne samo ljubav prema sportu, već i prema njegovom omiljenom bendu "Iron Maiden". Njih dvoje veliki su fanovi muzike ovog benda, a sada je došao i trenutak da im se ostvari san.

Pročitajte: Otac Voja na ivici suza od sreće - Iskra Brajović celu porodicu obradovala NAJRADOSNIJIM VESTIMA (FOTO)

Ćerka Igora Rakočevića odevena u majicu sa logom  benda, rame uz rame sa svojim tatom ušetala je u Štark Arenu kako bi tokom koncerta glasno pevala svaku njihovu pesmu.

Ovaj san Vesna je oduvek priželjkivala, a delić atmosfere sa koncerta, na kome su zajedno uživali podelio je na svojim mrežama ponosni otac, koji već sad u svojoj ćerki sa zadovoljstvom prepoznaje sebe.

- Kakva emocija! Bilo je tu i suza radosnica, i sreće, i ponosa i puno fantastične energije među fanovima!!! Jedna od najlepših večeri u životu! Plus Vesna koja je bila presrećna! - napisao je ponosni tata.

 

Komentari (0)

Loading