Celebrity News

Posledica burnog života i plastičnih operacija: Kejt Mos više ne liči na sebe! Svet u šoku (FOTO)

Kejt Mos svedočila je u korist svog bivšeg dečka Džonija Depa, na suđenju sa njegovom sada već bivšom suprugom Amber Herd, a tom prilikom javnost je ostala zaprepašćena njenim izgledom

Posledica burnog života i plastičnih operacija: Kejt Mos više ne liči na sebe! Svet u šoku (FOTO)

Profimedia

Kejt Mos, koja je 90-ih godina bila velika ljubav Džonija Depa odlučila je da svedoči u njegovu korist na suđenju godine.

Naime, bivša supruga Džonija Depa iznela je optužbe na njegov račun, da je svojevremeno svoju devojku Kejt Mos gurnuo niz stepenice, što je manekenka oštro demantovala.

Profimedia

 

- Ne, nikada me nije gurnuo niti udario. Izlazili smo iz sobe. On je izašao pre mene. Bila je oluja, i kako sam izlazila iz sobe okliznula sam se i pala niz stepenice. Povredila sam leđa i počela da vrištim jer me jako zaboelo. On je dotrčao do mene, odneo me u sobu i pomogao mi - rekla je Kejt.

Ipak, više od njenog svedočenja, pažnju javnosti privukao je njen izgled. Naime, Kejt je kako mnogi kažu izmenila lični opis, što je posledica burnog života, ali i brojnih korekcija koje je u poslednjih nekoliko godina imala na svome licu.

Pročitajte: Šokirala priznanjem - Kejt Mos nikad nije zaboravila poljubac sa Sinatrom

Profimedia

 

I dok neki smatraju da je nekada najpoželjniji modle na svetu i dalje prelepa žena, bilo je onih koji su na račun njenog izgleda izneli brojne primedbe.

Komentari (0)

Loading