Celebrity News

Pozoveš je kao prijateljicu: Milica Todorović muvala Gudelja na rođendanu Anastasije Ražnatović (FOTO)

Milica Todorović muvala Gudelja na rođendanu Anastasije Ražnatović bruji domaća javnost

Pozoveš je kao prijateljicu: Milica Todorović muvala Gudelja na rođendanu Anastasije Ražnatović (FOTO)

Milica Todorović blistala je na rođendanu Anastasije Ražnatović, a kako je došla dobro raspoložena atmosferu je dovela do usijanja. Uz taktove muzike Milica Todorović muvala je Gudelja mlađeg na očigled svih prisutnih.

Naime, osim što su prijateljice, Anastasija Ražnatović i Milica Todorović mogle bi postati i jetrve, s obzirom na činjenicu da je Milica celo veče zavodljivo plesala sa Anastasijinim budućim deverom.

Dragi Gudelj držao je pevačicu čvrsto oko struka i cele večeri sa nje nije skidao pogled, a o njihovom plesu dugo će se pričati.

Pročitajte: Kao GROM IZ VEDRA NEBA - Milica Todorović se UDALA U TAJNOSTI! Fanovi oduševljeno čestitaju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da đuskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće - rekla je Milica za medije, a onda je otkrila da se između nje i Gagija rasplamsala energija:

- Ma gori sve. Inače gori unutra, znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da poverujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovde je tako lepo da nemam reči. Svi su opušteni i veseli - istakla je Milica da se na Tasinom rođendanu provela sjajno.

 

Komentari (1)

Loading
Lemi

08:31 30.05.2022

Kad mediji pokusavaju od ovih da naprave neke top frajere a oni ruzni za sve pare!!! Sprdnja