Celebrity News

Prvo je bio Eminin pa ga je ona preporučila Nataši: Ko je muškarac koji povezuje dve pevačice? (FOTO)

Autor: | 28/05/2022

Nataša Bekvalac i Emina Jahović morale su da podele njegove čari

Prvo je bio Eminin pa ga je ona preporučila Nataši: Ko je muškarac koji povezuje dve pevačice? (FOTO)

U njihovom uspešnom duetu od pre par godina složile su se da "Muško više ne mogu", ali situacija je tako htela da Natašu Bekvalac i Eminu Jahović ovih dana povezuje upravo jedan muškarac. Nakon što se jedan deo javnosti s pravom iznenađen upitao o čemu bi moglo da se radi u odonosu između dve poznate koleginice, ispostavilo se da je lični trener Nataše Bekvalac koji je uneo značajne promene u njenu zdravstvenu rutinu došao u njen život upravo zahvaljujući Emini Jahović. Naime, Nataša je nakon ostavljanja cigareta poželela da krene i na individualne treninge na kojima će svoju liniju dovesti do savršenstva a kada je to čula Emina odmah je imala koga da preporuči svojoj dragoj koleginici.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Trener Nataše Bekvalac nekoliko godina unazad pomagao je Emini da postigne željene rezultate pa je s njim sada Nata stupila u kontakt i navodno njegove usluge mesečno plaća 600 evra. Budući da Nataša trenutno ima čak manje od 60 kilograma mnogi njeni prijatelji smatraju da joj indiviudualni treninzi i rigorozna ishrana nisu potrebni, ali pevačica je odlučna da istera svoj zamišljeni cilj.

Pročitajte: Može da ih priušti svaka žena! Cipele Nataše Bekvalac su vodeći hit ovog leta (FOTO)

 

 

Dok mu je poklonila svoje puno poverenje na putu ka unutrašnjem i spoljašnjem savršenstvu, trener Nataše Bekvalac ipak nije jedini koji je angažovan na tom putu. Pevačica takođe redovno posećuje psihoterapeuta kako bi se lakše izborila sa ostavljanjem cigareta, a takođe poslušno prati savete izabrane nutricionistkinje koja joj je pripremila prilično strog ali efektan plan ishrane.

 

 

Na Natašinom tanjiru mogu se naći sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), a voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Komentari (0)

Loading