Celebrity News

Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake (FOTO)

Fotografija Duška Tošića ne prestaje da se komentariše

Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake (FOTO)

Boško Karanović

Suprug Jelene Karleuše ponovo je u Beogradu. Fotografija Duška Tošića pokrenula je lavinu komentara, a prvi među njima bili su komentari oduševljenih fanova, kada su videli da Duško Tošić pozira u dvorištu porodične vile, što svedoči samo o jednom - vratio se u svoje gnezdo.

Ipak, detalje pomirenja sa suprugom još uvek javno nije izneo, što nikada i nije bio njegov manir, pa ipak, komentar njegove lepše polovine donekle se očekivao. Međutim, i Jelena je ovoga puta odabrala da ćuti i sa suprugom kroz primirje prođe u tišini. 

Pročitajte: Kakav frajer - Svi šeruju novu fotografiju Duška Tošića, vidi se da mu je na stajling uticala posebna žena (FOTO)

 

 

Fotografija Duška Tošića uz to je izmamila i brojne komplimente, jer se, elegantan kao i uvek, odlučio za savršenu odevnu kombinaciju, koju je poneo na svadbi bratanice Zvezdana Terzića.

Ipak, bilo je i onih koji su se zapitali ko je za ovu svečanu priliku bio pratilja Dušku Tošiću. Jelena, koja je tokom vikenda imala nastupe očigledno je bila sprečena, pa je njen suprug na svadbu ovoga puta otišao potpuno sam, ali se u društvu prijatelja iz sveta fudbala savršeno proveo.

Komentari (1)

Loading
Vale

18:14 30.05.2022

Duško je u romantičnoj vezi sa divnom damom koju čuva od medija i njegove bivše aždaje. JK bi odmah skočila na devojku i poludila bi od ljubomore jer je devojka kao anđeo lepa, obrazovana i mlada.