Celebrity News

"Trudim se da budem opuštena mama": PRVA ispovest Aleksandre Tomić od rođenja sina Relje, evo šta kaže o Andriji Miloševiću kao ocu (VIDEO)

Autor: | 31/05/2022

Aleksandra Tomić pre tri meseca rodila je sina Relju

"Trudim se da budem opuštena mama": PRVA ispovest Aleksandre Tomić od rođenja sina Relje, evo šta kaže o Andriji Miloševiću kao ocu (VIDEO)

Čitavu godinu provela je glumica Aleksandra Tomić (38) odustna iz javnog i profesionalnog života ali za to je imala više nego dobar razlog dok je čekala sina Relju kojeg je rodila pre tri meseca. Dok je danas posvećena novom životnom zadatku zajedno sa partnerom Andrijom Miloševićem, ipak je rešila da karijera ne sme predugo da trpi pa je u subotu imala svoje prvo javno pojavljivanje od porođaja, ali i prvi profesionalni angažman od tada. Nastupila je u svojoj dobro poznatoj predstavi "Pazi šta želiš" u Teatru na brdu a mi smo odmah nakon njenog prvog igranja u godinu dana bili tu da zajedno sa glumicom sumiramo njene utiske.

Pročitajte: Mali Relja je već počeo da se modira! Neodoljiv prizor iz dečije sobe sina Andrije Miloševića i Sandre Tomić (FOTO)

- Nisam se uopšte promenila otkako sam postala majka, zašto bih? Život se menja u nekom organizacionom smislu, svakako se javljaju i nova osećanja, nešto što nikada ranije nisam osetila, ali nisam se zbog toga promenila - iskreno nam je rekla Aleksandra o svojoj novoj životnoj ulozi a kakav je Andrija kako tata saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading