Celebrity News

Majka Jovane Joksimović vešto se krije: Pogledajte kako izgleda misteriozna žena koja je ćerki jednom odlukom ZAUVEK promenila život (FOTO)

Autor: | 05/06/2022

Majka Jovane Joksimović pojavila se u medijima samo jednom

Majka Jovane Joksimović vešto se krije: Pogledajte kako izgleda misteriozna žena koja je ćerki jednom odlukom ZAUVEK promenila život (FOTO)

Za sve ove godine voditeljkine popularnosti, teško je poverovati da je majka Jovane Joksimović uslikana u javnosti tek jednom, i to nakon što je zajedno sa poznatom ćerkom i unukom Kostom izlazila iz Zoološkog vrta u kojem su provele lep dan što je zabeleženo kamerama emisije "Paparazzo lov". Međutim, iako je to bila vrlo retka prilika da javnost vidi kako izgleda Jovanina majka Jelena ispostaviće se da je o njoj voditeljka više pričala nego što se s njom slikala. Stoga su zabeležene njene izjave koje otkrivaju nešto više o Jovaninim roditeljima koji su zajedno proveli radni vek na Mašinskom fakultetu, otac Jovan kao profesor, a majka na poziciji saradnice za naučno-istraživački rad.

Youtube printscreen

 

- Stalno su me ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke - prisetila se Jovana svog školovanja i uticaja koji su na taj period imali njeni roditelji.

K1 printscreen

 

- Mama je bila očajna što ne studiram kako treba. Kad naviknete roditelje na to da ste odličan đak, da nemaju nikakve probleme na tu temu, onda je sve drugačije. Odjednom rešim da neću da učim i da meni te studije idu na živce. Način na koji je Ekonomski fakultet funkcionisao te 2000. godine mnogo me je nervirao - ispričala je voditeljka a zatim i otkrila kakvu ulogu je upravo majka Jovane Joksimović imala u tome da ona postane TV lice.

Pročitajte: Šta se smeškaš? Vesna Radusinović BRUTALNO odbrusila Jovani Joksimović, OVO NIKO NIJE SMEO DA JOJ KAŽE (FOTO)

Miša Obradović

 

- Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shvatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam okej, radiću. Jednog dana mi je rekla: "Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing" - prepričala je Jovana koja je ubrzo shvatila da to nije konkurs za marketing već za nova lica i sve je dalje krenulo svojim tokom.

story

 

Ono što se može primetiti na zabeleženom snimku gde su majka Jovane Joksimović i poznata voditeljka zajedno, jeste da vrlo liče pa više nema sumnje na koga je Jovana nasledila svoju prepoznatljivu lepotu.

Komentari (0)

Loading