Celebrity News

Strašan udarac za Anju Alač: Studentkinje sa fakulteta njenog muža Pijaniste ga optužuju za UZNEMIRAVANJE

Autor: | 05/06/2022

Suprug Anje Alač suočen je sa optužbama više studentkinja za nedolično ponašanje

Strašan udarac za Anju Alač: Studentkinje sa fakulteta njenog muža Pijaniste ga optužuju za UZNEMIRAVANJE

O glumici Anji Alač i njenom suprugu Andreju Josifovskom u poslednje vreme uglavnom se pisalo zbog prinove koju su zajedno dobili i događaja na kojima se pojave kada odaju utisak skladnog para. Baš iz tog razloga dolaze kao vrlo neprijatno iznenađenje i neočekivana stvar tvrdnje pojedinih studentkinja Arhitektonskog fakulteta u Beogradu koje tvrde da je suprug Anje Alač, inače zaposlen kao docent u ovoj ustanovi, jedan od muškaraca koji su se drznuli na se*sualno uznemiravanje devojaka o čemu se inače ovih dana mnogo pisalo po društvenim mrežama zbog jednog njegovog kolege sa istog fakulteta.

Twitter

 

Suprug Anje Alač tako se našao na listi onih koji se nedolično ponašaju, kako se izrazila jedna od studentkinja, i nakon što se o njegovom neprikladnom ponašanju izjasnila jedna ubrzo su stigle potvrde još njih nekoliko.

- Treba spomenuti odvratno, neprimereno i veoma nekulturno ponašanje Andreja Josifovskog koji se godinama iživljava nad studentima - stoji u jednom komentaru, dok je druga studentkinja bila i mnogo oštrija.

Pročitajte: Samo što su dobili prvo dete, Anja Alač i njen dragi saopštili PREDIVNE VESTI! Svi čestitaju!

 

 

- Znam toliko primera gde je muvao devojke sa faksa, to se jednostavno pročuje, a među njima je i moja drugarica. Na skoro svim vežbama je dobacivao, nekada i na se*sualnoj osnovi, smeškao se, nekad priđe pa je zagrli ali sve to okrene na šalu, da neko ne bi skontao njegovu nameru. Iako je oprezniji od drugih pa uvek vodi računa da ne pređe granicu dodirivanja, u dobacivanju za njega granica nema - stoji u ispovesti studentkinje fakulteta na kojem je suprug Anje Alač zaposlen.

 

 

Andrej Josifovski još uvek nije reagovao na ove navode, ali višestruka svedočenja o njegovom nedoličnom ponašanju na javnom mestu bude veliku brigu ne samo među studentima i kolegama, već i u čitavoj javnosti.

Komentari (1)

Loading
Hogsr

07:34 06.06.2022

Ovaj lov na vestice pre lici na one koji nemogu da poloze ispite pa sada optuzuju profesore..asistente......a i.postalo je moderno kad nesto nemozes jer neces da ucis ili si glup reci ..UPOMOC SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE...