Celebrity News

Dajana, gledaš li, učiš li? Posle dva meseca ljubavi sa novom devojkom, Žika Jakšić DONEO ODLUKU KOJA ĆE IM PROMENITI ŽIVOT

Nova devojka Žike Jakšića, atraktivna brineta, oduševila je domaća javnost, a ovo su detalji njihove romanse

Dajana, gledaš li, učiš li? Posle dva meseca ljubavi sa novom devojkom, Žika Jakšić DONEO ODLUKU KOJA ĆE IM PROMENITI ŽIVOT

Gaja/Star

Nova devojka Žike Jakšića, koja mu je pre nešto više od dva meseca osvojila srce, atraktivna je advokatica koja je od njega mlađa više od 10 godina.

Kako blizak prijatelj Žike Jakšića otkriva za "Star", njegova izabranica do sada je u mnogome uticala na njega i u poslednje vreme Žika se dosta promenio:

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima, s obzirom da radi ozbiljan posao i takva vrsta marketinga joj ne treba. Oni se znaju dugo, imaju zajedničke prijatelje, ali se nikada nisu družili i bili nešto bliski. Pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i da izlaze zajedno i desile su se varnice. Žika je bio taj koji je morao malo više da se potrudi - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Sluti na najgore - Sinovi Andrija i Dušan u suzama zbog TESTAMENTA Žike Jakšića

Gaja/Star

 

Nova devojka Žike Jakšića posle samo dva meseca ljubavi navela je Žiku na važan korak u jednom emotivnom odnosu:

- Uživaju u ljubavi, počeli su i da žive zajedno i on se promenio od kada je sa njom. Voleo je pre ove veze da da sebi oduška, da se opusti sa društvom i uživa u vinu i nekoj žestini, ali od kada je u vezi, baš retko i izlazi i pije. Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se s njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke.

- Izludeo se on dovoljno, i u takvim je godinama da mu prija sada mir. Oni su najpre prijatelji, pa tek onda sve ostalo. Sada je u fazi kada mu prija da ima nekog sa kim će da podeli i probleme, i sreću, i da uživa u zajednici. Ostvaren je na svim poljima, samo eto, u ljubavi nije imao sreće, ali sada je i na tom polju ispunjen i zadovoljan. Nedavno se okupilo neko društvo i zvali smo ga, ali nije hteo da dođe, rekao nam je da hoće da odmara. Ma, totalno drugi čovek. Ono što je njemu najvažnije od svega, njegovi sinovi su lepo prihvatili njegovu partnerku i ona njih - otkriva Žikin prijatelj.

Komentari (1)

Loading
Sonja Sasic Kuma

13:51 10.06.2022

Moze da gleda al da nauci ne moze, to se stice rodjenjem. Odakle je i kako je ... ona je i sama rekla da je drzala mikrofon od malih nogu.