Celebrity News

Teniserka je zauvek zaključala Gudeljevo srce: Ko je žena sa kojom se Anastasija bori za Nemanjinu ljubav (FOTO)

Autor: | 11/06/2022

Sestra Nemanje Gudelja je perspektivna mlada teniserka

Teniserka je zauvek zaključala Gudeljevo srce: Ko je žena sa kojom se Anastasija bori za Nemanjinu ljubav (FOTO)

Na prvi pogled pri jednoj od fotografija sa njegovog "Instagram" profila mogli bi da budu zabrinuti svi oni koji navijaju za vezu između Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja, ali prisnost između njega i prelepe crnke biva mnogo jasnija kada znamo da je u pitanju sestra Nemanje Gudelja. Tako je došao i trenutak da bliže upoznamo jednu od njegovih najbližih osoba, a naročito imajući u vidu da je prema svemu što je do sada poznato upravo Anastasija bliska sa njom.

 

 

Vanja Gudelj (19), sestra Nemanje Gudelja, naime je bila među članovima njegove porodice koji su najbrže prihvatili fudbalerovu novu izabranicu pa je danas veoma bliska sa Anastasijom. Međutim, više fotografija na društvenim mrežama dovoljno govori u prilog tome koliko su i sami brat i sestra veoma bliski i u kojoj meri se međusobno podržavaju.

 

 

Dok je on već dokazan fudbaler, sestra Nemanje Gudelja još uvek gradi svoje mesto pod suncem kao perspektivna teniserka. Mnogi joj prognoziraju blistavu budućnost, a teniski "zanat" kalila je na Teniskoj akademiji legendarne Kim Klajsters.

 

 

- Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram - izjavila je sestra Nemanje Gudelja kada je imala samo dvanaest godina.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji: Fotografija otkriva zbog čega je Cecina ćerka POLUDELA za Nemanjom Gudeljom

 

 

Premda je još uvek rano za prognoze, mnogi se nadaju da bi Vanja mogla da bude naša nova velika zvezda tenisa. Osim što je talentovana za ovaj sport, u porodici su ponosni što sestra Nemanje Gudelja govori čak pet stranih jezika i što nije zapostavila opšte obrazovanje.

Komentari (1)

Loading
Taca

08:10 19.06.2022

A Bog te jesu slatki tudji milioni. Šta si vidila na njemu osim miliona a i to je čudno jer ti ionako imaš sve Pa niži je od tebe za pola glave??