Celebrity News

Zaista se više ne vole! Fotografija dokazuje kakav stav Viktor i Filip imaju prema odbeglom bratu Stefanu

Sinovi Bobe Živojinovića neumoljivi

Zaista se više ne vole! Fotografija dokazuje kakav stav Viktor i Filip imaju prema odbeglom bratu Stefanu

Ata images/Boško Karanović

Prema pisanju štampe i portala sinovi Bobe Živojinovića, Filip i Viktor u svađi su sa Stefanom Živojinovićem već neko vreme. Nakon što je medije obavestio da se povlači iz javnog posla Brenin stariji naslednik, koji se neko vreme bavio i pevanjem, napustio je porodični dom, a novodno i Srbiju i nema nameru da se vrati, niti da natpise o neumoljivoj braći potvrđuje niti demantuje.

Pročitajte: Kad sin NAPUSTI PORODICU i neće da dođe ni na majčin 60. rođendan: Brena objavila Stefanovu sliku, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Instagram

 

Pisalo se i spekulisalo da sinovi Bobe Živojinovića od Stefanovog odlaska gaje loš odnos, a sada je po mišljenju mnogih stigla i zvanička potvrda na tu temu. Naime, FIlip i Viktor priredili su kućno druženje sa prijateljima na koje brata nisu pozvali. Po njihovim širokim osmesima da se zaključiti da im prvenac Lepe Brene uopšte ne nedostaje, te da se i bez njega odlično zabavljaju.

Pročitajte: Ima li šta tužnije od braće koja se više NE VOLE: Viktoru Živojinoviću SLOMLJENO SRCE zbog najnovijeg Stefanovog poteza, Brena u suzama

Još uvek se ne zna šta je to toliko strašno moglo da se dogodi, te su sinovi Bobe Živojinovića odlučili da prekunu kontakt i druženja u kojima su sva trojica svojevremeno uživali.

Komentari (0)

Loading