Celebrity News

Slab na pevačice: Pored Slavice Ćukteraš i OVA AKTERKA trenutno najvećeg estradnog skandala bila u TAJNOJ VEZI sa Žikom Jakšićem (FOTO)

Veza Žike Jakšića i ove pevačice šokirala je svojevremeno čitavu javnost

Slab na pevačice: Pored Slavice Ćukteraš i OVA AKTERKA trenutno najvećeg estradnog skandala bila u TAJNOJ VEZI sa Žikom Jakšićem (FOTO)

Potresi koje na estradnoj sceni i danas izaziva pop pevačica Ana Nikolić ne iznenađuju one koji pamte različite skandale koje je priređivala i davno ranije, čak pre ljubavi sa Stefanom Đurićem Rastom s kojim danas ima ćerku Taru. U danima kada je verovatno imala najveću popularnost, pre petnaest godina, Ana je takođe bila povremeno na lošem glasu zbog problema sa alkoholom, vi procenite da li ga je rešila, ali je jednako uzbudljiv bio i njen ljubavni život. Njeno ime tada je vezivano za različite muškarce, ali jedan od njih mnogo vam je poznat a sigurno će vas iznenaditi.

 

 

Naime, Ana Nikolić se negde između 2007. i 2008. godine zabavljala sa poznatim muzičkim producentom Žikom Jakšićem koji je tada i sam bio u različitim ljubavnim procesima a bivšu suprugu Dajanu Paunović tada još nije ni upoznao. Nije izvesno koliko dugo je veza Ane Nikolić i Žike Jakšića trajala, ali nije bila baš tako kratka. Osim što je bio sa Anom u nekom periodu pre Dajane, poznato je i da je Žika Jakšić sa ovom pevačicom jedno vreme bio dok je trajao jedan od njegovih prekida sa pevačicom Slavicom Ćukteraš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

 

Pravi "Kazanova" za estradne zvezde bio je tada Žika Jakšić, a mnogi će reći da je tokom prekida sa Slavicom imao još bolju utehu. Veza Ane Nikolić i Žike Jakšića danas je zaboravljena ali tada nije uspela da ostane tajna kako je isprva planirano. Te planove su im pokvarili, naravno, paparazzo fotografi koji su ih jednom prilikom uslikali u Žikinom automobilu gde je odmah bilo jasno o kakvoj vrsti odnosa je reč.

Pročitajte: Nakon snimka koji je potresao javnost - Blizak saradnik Ane Nikolić: NEMOGUĆE JE POMOĆI JOJ (FOTO)

 

 

Nije bilo prostora da veza Ane Nikolić i Žike Jakšića čak bude ni demantovana jer su dokazi postojali, ali vremenom je na ovu priču potpuno zaboravljeno. U međuvremenu, oboje su smirili svoje zavodničke strasti, Ana se skrasila kraj Raste a Žika kraj Dajane. Nijedan od tih brakova, kao što vam je poznato, nije uspeo.

Komentari (0)

Loading