Celebrity News

Kakav je ovo FRAJER! Lena Kovačević KONAČNO u javnosti sa mužem, pogledajte prvu fotografiju misterioznog Veljka (FOTO)

Muž Lene Kovačević prvi put sa suprugom u javnosti

Kakav je ovo FRAJER! Lena Kovačević KONAČNO u javnosti sa mužem, pogledajte prvu fotografiju misterioznog Veljka (FOTO)

Miloš Nadaždin

Nikada Lena Kovačević, jedna od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, nije krila koliko je srećna u braku. Pa ipak, odabrala je da u svojoj sferi interesovanja njen suprug zadrži svoj identitet i ostane Veljko Brčin, a ne da se u javnosti o njumu piše samo zato što je muž Lene Kovačević.

Ipak, nemoguće je izbeći interesovanje javnosti kada ste bračni drug lepotice kao što je Lena, pa su mediji svojevremeno uspeli da se dokopaju jedne jedine Veljkove fotografije, koja je bila sasvim dovoljna da shvatimo da je zanosna plavuša udata za pravog šmekera.

Pročitajte: Mermerno kupatilo i vrt koji ostavlja bez daha - Pogledajte gde živi Lena Kovačević sa prezgodnim mužem i sinovima (FOTO)

Damir Dervišagić

 

Sada smo ipak, prvi put imali priliku da ih vidimo zajedno. Naime, muž Lene Kovačević bio je njena pratnja na premijeri filma "Elvis". Bračni par pojavio se ležerno odeven i nasmejan, a po osmesima koje su razmenjivali, lako je bilo zaključiti da su zaljubljeni baš kao prvog dana. Iako suprug Lene Kovačević nije želeo da pozira za medije, objektiv ekipe "Exkluziv" uspeo je da zabeleži jedan zajednički kadar i posvedoči o velikoj ljubavi, o kojoj znamo malo toga.

Exkluziv printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading