Celebrity News

Teror Miše Grofa Nikolinu naterao na drastične mere: Ovako će biti od sada! Moj Vidoje bi to odobrio (FOTO)

Autor: | 01/07/2022

Nikolina Pišek traži posao - vraća se na male ekrane u punom sjaju

Teror Miše Grofa Nikolinu naterao na drastične mere: Ovako će biti od sada! Moj Vidoje bi to odobrio (FOTO)

Nikolina Pišek traži posao, a finansijsko stanje u kom se našla nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, glavna je tema u celom regionu.

Shodno problemu zbog hipoteke na kuću u Zagrebu, Nikolina Pišek traži posao u svojoj branši i priprema povratak na male ekrane, posle višegodišnje pauze. Kako prenosi 24sata.hr pregovori za jednu poziciju na malim ekranima uveliko su u toku.

Pročitajte:Kad je ona stigla sve je stalo: Prva žena došla sa detetom na Vidojevu sahranu, evo kako izgleda i šta je rekla Nikolini (FOTO)

Nikolina je odlučila da konce čvrsto drži u svojim rukama i ni od koga finansijski ne zavisi, nakon što je sa svekrom već imala i lični i medijski okršaj. Svoje trenutne emocije podelila je sa pratiocima na Instagramu:

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - emotivna je bila voditeljka.

Komentari (2)

Loading