Celebrity News

"Još uvek nekako uspevamo": Sara Jo iskreno o stanju njene veze sa slovenačkim izabaranikom, ovo nismo očekivali (VIDEO)

Sara Jo svuda sa sobom vodi dečka Žigu Sotlara

"Još uvek nekako uspevamo": Sara Jo iskreno o stanju njene veze sa slovenačkim izabaranikom, ovo nismo očekivali (VIDEO)

Gde god se pojavi pevačica Sara Jo podigne prašinu svojim stajlinzima ili zanimljivim pesmama, a ako joj je na nedavno održanom festivalu "Skale" nešto slično pošlo za rukom onda je to jer je ljude u sred leta iznenadila baladom i to prvom koju je snimila nakon šest godina. Pored toga što je na ovom događaju imala i sopstveni koncert ona se predstavila i emotivnom pesmom "Zar ne", a lako joj je da ovih dana bude emotivna kada ima ljubav uz sebe gde god da pođe zahvaljujući svesrdnoj podršci njenog slovenačkog izabranika Žige Sotlara. On je i ovom prilikom bio sve vreme uz nju, a Sara nam je priznala kako se zbog toga oseća.

Pročitajte: On je moja muškarčina: Sara Jo PRVI PUT otvoreno o LUDOJ LJUBAVI sa Slovencem Žigom sa kojim pleše na Pesmi za Evroviziju

- Ljubav mi i te kako prija, a Žigino prisustvo ovde mnogo mi znači. Trudimo se da što više budemo zajedno iako je vrlo zanimljivo uklopiti naše rasporede, ali nekako uspevamo. Moja nova pesma mu se baš dopala, ponadao se da je za njega ali objasnila sam mu da tekst nije baš tako srećan - rekla nam je Sara a šta je još imala da poruči saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading