Celebrity News

Stanković kupio luksuznu nekretninu od Pekovića

Dejan Stanković imetku pridružio još jednu nekretninu

Stanković kupio luksuznu nekretninu od Pekovića

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković pre nekoliko nedelja kupio je luksuzni apartman na Zlatiboru.

Trener Crvene zvezde odlučio je da gradsku gužvu zameni velelepnim apartmanom u ekskluzivnom kompleksu koji se gradi u samom srcu ove planine.
Kako saznajemo druga kuća trenera crveno- belih biće u kompleksu “Balkan Square”, a nalazi se u strogom centru grada.
- Ono što je sve izenadilo jeste da je Deki koji je Zvezdaš kupio luksuznu nekretninu od bivšeg košarkaša Partizana Nikole Pekovića čija kompanija gradi ovo zdanje. Po želji Stankovića, projektovan je jedinstveni apartman koji će zadovoljiti visoke standarde kvaliteta i komfora, a akcenat je stavljen na izbor prirodnih materijala. Pogled iz apartmana dopire do raskošnih zelenih površina Zlatibora i nema sumnje da će ovo postati omiljeno mesto za odmor i relaksaciju najpoznatijeg trenera u Srbiji. Na poslednjem spratu zgrade u kojoj će biti njegov stan, nalazi se i prvoklasni SPA centar koji u ponudi ima prostrani bazen čiji se krov otvara u letnjim mesecima, zatim slanu sobu, saunu, tursko kupatilo, ali i teretanu koja je opremljena po svetskim standardima - objšanjva izvor.

Privatna Arhiva

 


Dejanu se posebno dopalo što je kompleks projektovan za one sa istančanim ukusom te je u okviru njega predviđena i šoping zona  sa poznatim brendovima, radnjama uslužne delatnosti, mnogobrojnim barovima i restoranima.
- Pristup garaži imaće samo rezidenti i njihovi gosti, a boravak u „Balkan Squareu“ koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara - priča izvor za “Blic” i dodaje:
- Plato ispred kompleksa biće oplemenjen zelenim površinama i fontanama, a tokom zime klizalištem. Ono što je sigurno Dejan sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će se useliti u novu nekretninu na Zlatiboru, posebno jer već tradicionalno organizuje dečiji fudbalski kamp tokom letnjih meseci.

Privatna Arhiva

 


Nikola gradi 50.000 kvadrata na Zlatiboru
Nikola Peković je na Zlatiboru ranije izgradio hotel i dve apartmanske zgrade, a novom investicijom širi svoju poslovnu imperiju na najposećenijoj srpskoj planini. Prema onome što se može čuti u Čajetini, na osnovu planova koje je dostavio, Pekovićev novi komercijalni objekat imaće šest spratova i podzemne garaže na tri nivoa.
U prizemlju objekta nalaziće se lokali, tržni centar, u gornjim etažama apartmani za prodaju, a nadomak zdanja i klizalište. Bivši košarkaš početkom 2016. kupio je na javnom pozivu od opštine Čajetina 1,2 hektara placa koji je pripadao autobuskoj stanici na Zlatiboru.

Komentari (0)

Loading