Celebrity News

Novače, nekad ti je bila prijatelj! Ana Ivanović gestom jasno stavila do znanja šta misli o prvom teniseru sveta, javnost besna (FOTO)

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića više nije samo predmet nagađanja

Novače, nekad ti je bila prijatelj! Ana Ivanović gestom jasno stavila do znanja šta misli o prvom teniseru sveta, javnost besna (FOTO)

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića već godinama je tema domaćih medija. Naime, nekada najbolji prijatelji odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića postao je tema broj jedan, kada se Ana nije pojavila na venčanju Novaka Đokovića, isto se nekoliko godina desilo i kada je Novak propustio trenutak u kome je ona izgovorila sudbonosno "da" Bastijanu Švajnštajgeru.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Profimedia

 

Ipak, ako Anu pitate, ona o Novaku govori sve najlepše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji... Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula - rekla je Ana u intervjuu za "Eurosport".

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je pre samo nekoliko meseci, da bi sada gestom potpuno iznenadila domaću javnost.

Pročitajte: U najtežim vremenima - Roditelji Ane Ivanović doneli odluku koja joj je promenila život

 

 

Naime, Ana Ivanović pojavila se na Vimbldonu, u pratnji svog supruga, ali je Novakov meč propustila. Da li joj nije bio interesantan, ili svoju podršku nije želela da pruži nekada najboljem prijatelju, nikada nećemo saznati, ali je jasno da o Novaku više nema tako sjajno mišljenje.

 

Komentari (3)

Loading
Сања

16:31 08.07.2022

Давно је Ана окренула леђа, да не кажем нешто друго, и Новаку и Дејвис купу и Србији. Зато сад има свог германског " лепотана"па нека ужива. Надам се да јој деца неће бити лепа на тату, а паметна на маму

Bork

00:37 09.07.2022

Njanjava isfolirana Ana. I Nole ljudina koji gazi cvrsto nogama po terenu. Bravo Nole,

Marija

15:36 10.07.2022

Koga briga šta misli ova hladna žena frigidna operisana od života? Prazna je prazna, prazna. Za nju je čak i Jelena Đoković persona.