Celebrity News

Dva puta ćete pogledati fotografiju: Jovana Jeremić pokazala TRUDNIČKI stomačić! Čestitke se nižu sa svih strana (FOTO)

Truda Jovana Jeremić - fotografija zapalila mreže

Dva puta ćete pogledati fotografiju: Jovana Jeremić pokazala TRUDNIČKI stomačić! Čestitke se nižu sa svih strana (FOTO)

Jovana Jeremić od nedavno je u romansi sa Nenadom Stankovićem. Kako je nedavno u jednom intervjuu otkrila, ona taj odnos karakteriše kao prijateljstvo, s obzirom na činjenicu da je ona žena oko koje muškarac svakodnevno mora da se trudi kako bi sebi obezbedio mesto u njenom srcu.

Kako je rekla, u svom, za javnost nedefinisanom odnosu sa Nenadom uživa, a njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju trenutak u kome će ona otkriti ko je muškarac pored koga će nastaviti život, s obzirom da voditeljka ne krije da želi ponovo da se ostvari u ulozi majke i supruge.

Da bi ponovo želela da postane majka pojasnila je i svojom poslednjom fotografijom na društvenim mrežama. Trudna Jovana Jeremić pozira u osmom mesecu trudnoće uz objašnjenje da je u drugom stanju uživala i da čak ni tada za nju ništa nije bilo nemoguće.

Pročitajte: Ako je i od nje, previše je - Samo nekoliko dana posle zvaničnog razvoda, Jovana Jeremić VIŠE NE ŽIVI SAMA! Evo s kim sada deli život

Da li je ovo najava da će Jovana Jeremić trudna biti i pre nego što mnogi očekuju i da se stvari još brže razvijaju na njenom emotivnom planu, ostaje da vidimo. Ono što je činjenica je da joj drugo stanje savršeno pristaje, da je i tokom tog posebnog perioda kada je ispod srca nosila ćerku Leu nizala uspehe, pa su joj zbog toga brojne pratiteljke čestitale i udelile komplimente da je žena koja može sve.

Komentari (0)

Loading