Celebrity News

ZDRAVKO ČOLIĆ 19. AVGUSTA U TREBINJU

Koncertni spektakl za ceo region

ZDRAVKO ČOLIĆ 19. AVGUSTA U TREBINJU

Indir Merdanović

Zdravko Čolić, naša najveća muzička zvezda, održaće koncert 19. avgusta u Trebinju, gradu koji će tog dana zasigurno biti muzički epicentar regiona!

Čolina popularnost ne prestaje, a čini se da hitovi koji su snimljeni pre nekoliko decenija nikada nisu bili popularniji. Tome svedoče slike publike u kojoj se mogu videti sve generacije, pa ne čudi što je i prva najava njegovog koncerta u Trebinju izazvala ogromnu pažnju Hercegovaca, ali i svih onih koji će u tom periodu letovati na Jadranu.

Indir Merdanović

 

Posle više od trideset godina Zdravko će održati održati koncert u gradu svojih predaka, na prostoru Stare kasarne koji može da primi više od dvadeset hiljada ljudi. Za Trebinje, u kome je rođena njegova majka, popularnog Čolu vežu najlepša sećanja na detinjstvo, što podstiče njegovu želju da “na domaćem terenu” još jednom osvoji publiku i pruži im ono najbolje: nezaboravan provod, energičan nastup i priliku da čuvene hitove čuju u pratnji fenomenalnih muzičara.

Ulaz na koncert je besplatan, a Zdravko Čolić i Opština Trebinje pozivaju publiku iz celog regiona na koncert koji se dugo čekao i za koji već vlada veliko interesovanje.

Na vreme isplanirajte svoj dolazak i spremite se da zajedno sa Čolom u glas pevate najveće hitove “Produži dalje”, “Prava stvar, “Ruška”; “Ti živiš u oblacima mala”, “Zagrli me”…

Organizator koncerta Zdravka Čolića je Opština Trebinje, uz značajnu podršku kompanija “Fines”, “Herc gradnja” i “Herc Invest”, “XET”, “EPC” i #gotrebinje.

Komentari (0)

Loading