Celebrity News

Najveća podrška: Ivan Bosiljčić doveo ćerku da bodri mamu Jelenu na koncertu, Nina je izrasla u prelepu devojčicu (FOTO)

Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević izrasla je u prelepu devojčicu

Najveća podrška: Ivan Bosiljčić doveo ćerku da bodri mamu Jelenu na koncertu, Nina je izrasla u prelepu devojčicu (FOTO)

Sinoć je na koncertu Andree Bočelija u Beogradu, Jelena Tomašević imala životnu priliku da ukrsti vokal sa velikom italijanskom zvezdom. O tome koliko joj ovo znači govorila je za domaće medije, a otkrila je tada da će je iz prvih redova bodriti i suprug Ivan i ćerka Nina.

Boško Karanović

 

Ćekra Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, Nina, došla je u pratnji oca i očarala prisutne. Odevena u belo i savršeno stilizovana, baš kao i njen tata, Nina je plenila od sreće i ponosa što će majku videti na takvoj sceni i pored takve zvezde, a kao i uvek na visini zadatka.

Baš kao i uvek Ivan je izgledao besprekorno u savršenom bež odelu, koje je istaklo njegovu tamnu put. Ruku pod ruku sa svojom mezimicom stigao je na koncert na kome će pored Andree zapevati i najmoćniji ženski vokal sa domaćih prostora, njegova supruga Jelena.

Pročitajte: Ista je majka - Nina Bosiljčić se ruku pod ruku sa ocem Ivanom prvi put pojavila na Jeleninom koncertu i svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Boško Karanović

 

Ipak, ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević nesumnjivo je bila jedna od vodećih zvezdi večeri, a svi su komentarisali da li više liči na mamu ili tatu. Šta vi mislite?

Komentari (0)

Loading