Celebrity News

OVO SE ČEKALO: Saša Matić odlučio “Otvaram drugu Arenu”

Muzička zvezda Saša Matić nakon što je u rekordnom roku rasprodao Zagrebačku Arenu, zajedno sa svojim timom doneo je odluku da održi još jedan koncert.

OVO SE ČEKALO: Saša Matić odlučio “Otvaram drugu Arenu”

Zbog velikog interesovanja publike, dva dana za redom Matić će nastupati u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Koncert koji je zakazan za 21.oktobar je raspordat, a novi datum je 22.oktobar.

- Mislim da ni za jednog umetnika nema veće satisfakcije kada publika sa radošću očekuje vaš koncert. Već sada za mene je veoma radno, a kada me je moj menadžer Marko Maksimović upitao šta mislim da otvorimo još jedan datum za Arenu, nisam mnogo razmišljao, već sam odmah prihvatio. Ono što mogu da obećam jeste da će biti veče za pamćenje - izjavio je Matić za hrvatske medije.

Dario Mikulek, Damir Kalajžić

 

Pored toga, Saša je poručio da Novosadska publika može da se raduje, jer 21.decembra Saša će održati veliki koncert u dvorani Spens.

Sa druge strane, album “Dva života” doživeo je veliku popularnost, a Sašin prijatelj na albumu je Telekom Srbija. Tokom narednih meseci, muzičku zvezdu očekuju brojni koncerti i tri velike turneje, prvo odlazi na Američku i Kanadsku, a onda će održati velike koncerte u Tuzli, potom Zagreb, a onda odlazi na Australijsku turneju.

Zvonimir Barišin

 

 

 

Nakon toga sledi koncert u dvorani u Osjeku i Splitskoj Areni. Za vreme leta odražaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država.

Komentari (0)

Loading