Celebrity News

Nije valjda mislio da će plakati za njim? Mesec dana od RAZVODA, Karleuša u zagrljaju drugog! Da li je bolji frajer od Duška? (FOTO)

Novi dečko Jelene Karleuše enigma je za medije

Nije valjda mislio da će plakati za njim? Mesec dana od RAZVODA, Karleuša u zagrljaju drugog! Da li je bolji frajer od Duška? (FOTO)

Foto: Edi Adlan

Ko je novi dečko Jelene Kareluše i da li je pevačica po rastanku od fudbalera Duška Tošića zaista, kako što se tvrdi u medijima, pronašla ljubav, pitanje je dana koja sve intrigira. Spekulacije o novom emotivnom početku pop zvezde samo se nižu a sve je poteklo nakon jedne fotografije nastale na prestoničkom partiju na kom se ona u prisustvu prijatelja ludo provodila.

Pročitajte: PREOKRET: Jedan gest Jelene Karleuše otkrio u kakvim je ZAISTA odnosima sa Duškom, da li je ovo NAJAVA POMIRENJA?

 

 

Naime, Jelena je party posetila sa koleginicom Milicom Pavlović i dugogodišnjim saradnikom Nemanjom Birtaševićem, a u neko doba estadnim umetnicama i njihovom prijatelju pridružilo se veće, uglavnom muško društvo.

Pročitajte: Pokušali da sakriju od svih: Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA

 

 

Svi su se zaista lepo zabavljali, a detalje provoda ovekovečili su fotografijama koje su posle pevačice podelile sa pratiocima na "Instagramu". Upravo jedna od njih zaintrigirala je medije i javnost. Na njoj Jelena pozira dok joj zgodni muškarac drži ruku oko struka.

Pročitajte: Nova drama u porodici Jelene Karleuše: Pozvala sam policiju, zapamtite moje reči!

Instagram

 

Mnogi su ovo prokomentarisali kao slučajnost, dok su pojedini to videli kao hladnu osvetu koju je Karleuša servirala svom bivšem partneru zbog odluke da napusti porodicu. Za sada se ne zna je li pomenuti momak novi dečko Jelene Karleuše ili je pak reč samo o jednom od prijatelja u čijem društvu je pomenuto veče ona uživala.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading