Celebrity News

Ćerka Nine Janković već je zvezda Instagrama ! Preslatka Ivanka ukrala svu pažnju, prava je modna ikona (FOTO)

Ćerka Nine Janković mamina je kopija

Ćerka Nine Janković već je zvezda Instagrama ! Preslatka Ivanka ukrala svu pažnju,  prava je modna ikona (FOTO)

Ćerka Nine Janković 2. maja je napunila godinu dana, a ova preslatka devojčica centar je sveta svojih roditelja i brata.

Pročitajte: Slavlje prepuno magije i osmeha - Zavirite na rođendansku proslavu sina Nine Janković, jedan detalj nasmejaće vas do suza (FOTO)

 

 

Nina koja iz skladnog braka sa ekonomistom Matejom Dičićem ima četvorogodišnjeg sina Vukašina, prošle godine na Uskrs donela je na svet i plavooku Ivanku, a njihovoj maloj mezimici brzo je pošlo za rukom da mami ukrade slavu.

Fotografija koju je glumica podelila na svom "Instagramu" rastopila je srca mnogih, a koliko je mala Ivanka neodoljiva u cvetnoj haljinici govori sama slika.

Pročitajte: OVAKAV prvi rođendan NISTE VIDELI! O slavlju ćerkice Nine Janković zbog jednog detalja ne prestaje da se priča! Pogledajte prve fotografije

Instagram printscreen

 

Roze sandalice na noge, šeširić i naočare za sunce sasvim su dovoljni ovoj princezi da pohrli veselo u život.

Ćerka Nine Janković mamina je kopija, a ne sumnjamo ni da će postati prava modna ikona. Za sada ona je definitivno jedna preslatka devojčica koju ćemo gledati kako raste i uživati u njenim modnim kombinacijama.

Komentari (0)

Loading