Celebrity News

Imam rak kože... Srceparajuća objava Miloša Bojanića, svi šalju podršku (FOTO)

Zdravlje Miloša Bojanića, po folkerovom izlasku iz Farme, bilo je pod znakom pitanja

Imam rak kože... Srceparajuća objava Miloša Bojanića, svi šalju podršku (FOTO)

Pre više od 12 godina zdravlje Miloša Bojanića bilo je ugroženo, a folker je to saznao po izlasku iz rijaliti šou programa "Farma", gde je proživljavao velike stresove i najstrašnije uvrede. Sve to, po mišljenju lekara, uticalo je da se razboli, nakon čega je usledila borba za život.

Pročitajte: Luksuz ili teški kič, prosudite sami! Zavirite u ZAMAK Miloša Bojanića i njegove supruge Branke, ceo Novi Sad priča o ovoj kući (FOTO)

youtube printscreen/instagram

 

Naime, Bojanić je oboleo od melanoma. Prva naznaka da nešto nije u redu pojavila se kada mu je na koži iskočio plik, te ga je doktorka odmah poslala na ispitivanja. Njene sumnje da je reč o kanceru su se obistinile a Milošu, koji je tada imao neizmernu podršku supruge Branke i sinova Baneta i Mikice, nije preostalo ništa drugo osim da se bori.  

- Ceo život mi je tada prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. Imao sam neki plik na stomaku i pri prvom pogledu na njega doktorka je znala da je u pitanju rak kože. Rekli su mi da može da se vrati, ali ja se ne plašim, jači sam od raka - ispričao je pevač za Svet, pa otkrio šta su mu lekari rekli da je uzrok bolesti.

Pročitajte: Zar tatin anđeo da ostane invalid? Vapaj i suze Gorana Bregovića zbog nesreće ćerke Eme

 

 

– Meni je doktor rekao da su nas bombardovali osiromašenim uranijumom i da je ogroman broj ljudi oboleo od raka. Pitao sam ga kako je to moguće kad je od bombardovanja prošlo dosta godina, on mi je rekao da je u hrani i u svemu oko nas osiromašeni uranijum, a da koža kao organ pamti, zbog čega sam oboleo od melanoma. Pitao me je i jesam li doživeo neki veliki stres. Naravno da jesam, bio sam u „Farmi“ tri meseca i to što sam ja preživeo nije doživeo živ čovek u Srbiji. Tako da je i stres uticao na moju bolest. Dva puta sam operisa  – objasnio je Bojanić, koji sa porodicom uživa na svom imanju u Crnoj Gori, striktno vodeći računa da se ne izlaže suncu.

Komentari (0)

Loading