Celebrity News

Vreme RADOSTI u domu Ane i Bastijana: Ana objavila srećnu vest na Instagramu, tati Bastijanu oči cakle od ushićenosti (FOTO)

Autor: | 05/08/2022

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger neguju svoju ljubav na najlepši mogući način

Vreme RADOSTI u domu Ane i Bastijana: Ana objavila srećnu vest na Instagramu, tati Bastijanu oči cakle od ushićenosti (FOTO)

Godinama unazad Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger važe za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova za šta su dokaz i neretke objave koje bivša teniserka i njen suprug objavljuju na društvenim mrežama.

Sada su imali i poseban razlog za slavlje jer je bivši nemački fudbaler proslavio svoj 38. rođendan.

Tim povodom, supruga mu je posvetila nekoliko emotivnih reči objavivši na Instagramu zajedničku sliku te još jednom dokazala da ga neizmerni voli i koliko je značajan za njihovu porodicu.

Pročitajte: Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Čoveku koji je osvojio moje srce, ocu koji se brine o našoj porodici i heroju kom se dive naša daca. Srećan rođendan, Bastijane! Volim te - dirljivu čestitku uputila je Ana svom suprugu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger već šest godina žive ljubavnu bajku i ponosni su roditelji Luke i Leona. Svoju vezu započeli su tokom tokom Aninog učešća na “US openu” 2014. godine u Njujorku, venčanje je usledilo u Veneciji 12. jula 2016. godine, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta.

 

Komentari (0)

Loading