Celebrity News

Tri decenije od napada, to nije ista žena: Pogledajte kako danas izgleda Monika Seleš i sa kojom POZNATOM Srpkinjom se druži (FOTO)

Autor: | 06/08/2022

Napad na Moniku Seleš zauvek je promenio život bivše teniserke

Tri decenije od napada, to nije ista žena: Pogledajte kako danas izgleda Monika Seleš i sa kojom POZNATOM Srpkinjom se druži (FOTO)

Ove godine navršeno je 29 leta otkako je na teniskom turniru u Hamburgu izvršen stravičan napad na Moniku Seleš, našu neladašnju prvakinju belog sporta. U njenom životu od tada više ništa nije ostalo isto ali javnost danas intrigira da li se i nakon toliko vremena od napada kod bivše teniserke osećaju posledice te traume. Da podsetimo, nakon uboda nožem koji je zadobila u četvrtfinalu turnira šanse za nastavak njene blistave karijere više nikada nisu bile visoke kao ranije.

Getty Images

 

Napad na Moniku Seleš, međutim, nije izmenio njenu ljubav prema tenisu. Dvadesetdevet godina nakon tog događaja, mnogi poštovaoci tenisa iznenađeni su njenom voljom i željom da posećuje mnoge aktuelne teniske manifestacije. Ovog proleća pojavila se na tribinama turnira u Indijan Velsu, a nekoliko dana kasnije i na gala večeri u Majamiju, gde se pridružila Venus Vilijams i još nekim šampionkama.

Instagram

 

Pošto dugo nije posećivala ovakve događaje, javnost se s pravom zapitala gde je Monika bila do sada, šta je radila, čime se bavila. No, ko je prati na Instagramu zna čemu je u poslednje vreme posvećena. To je, pre svega, zdrav život, što može da potvrdi i njena linija, koju je do savršenstva dovela zahvaljujući specijalnom režimu ishrane, redovnom vežbanju i boravku u prirodi, za šta sunčana Florida, gde već decenijama živi, pruža odlične uslove. Svoje pratioce često poziva da joj se pridruže u sportskim izazovima kao što je brza šetnja kroz šumu ili vožnja bicikla.

Pročitajte: Monika Seleš: Mračni kutak mog života

Instagram

 

Instagram

 

Među Monikinim omiljenim disciplinama poslednjih godina je i kuvanje. Takođe, u slobodno vreme druži se sa pijanistkinjom Marinom Arsenijević, a iz stare navike voli da udara lopticu o zid.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading