Celebrity News

Gorka istina o odbeglom sinu: Boba Živojinović prvi put o Stefanu, objasnio gde je i zašto se nikome ne javlja

Sinovi Bobe Živojinovića samo najbolje su dobili od roditelja

Gorka istina o odbeglom sinu: Boba Živojinović prvi put o Stefanu, objasnio gde je i zašto se nikome ne javlja

Ivan Vučićević

Pored tenisa, koji ga je proslavio, sinovi Bobe Živojinovića najveći su uspeh bivšeg tenisera, koji sebe u šali u javnosti voli da predstavlja isključivo kao muža Lepe Brene. Svojevremeno kada je bilo vreme da naslednike vaspitava, pruži im pažnju, ljubav i odlično školovanje svoj trojici i Filipu, kojeg ima sa Zoricom Nakić i Stefanu i Viktoru ponudio je samo najbolje. 

Pročitajte: Posle prodaje Granda došlo je vreme da se stvari razjasne: Boba Živojinović otkriva VELIKU ISTINU o svojoj supruzi Breni

Privatna arhiva

 

Što se školovanja tiče Boba je sinove po završetku srednjih škola poslao na studije u Ameriku. Kakvim god kasnije biznisima da su poželeli da se bave dao im je početni kapital i podršku ali što se ljubavi i bliskosti tiče nedavno je objasnio da nije sve tako kako se piše po štampi i kako deluje na prvi pogled. Tvrdi da sa sinovima gaji specifičan odnos. 

- Moja je želja bila da nadgradim porodicu iz koje sam sam potekao. San mi je bio da sa decom izgradimo tu ljubav, poštovanje i sve ono što jedna porodica ima i da budemo možda neki put....ne toliko bliski. Mi smo ipak malo specifični po tom pitanju, ali mislim da nismo otišli toliko u krajnost.. svako ima svoju slobodu, svako poštuje svoje vreme i svoju privatnost, ali opet na kraju kada se zagrlimo smo porodica. Evo sad je došla Aleksandra i mali Aleksandar i mislim da je to najveći uspeh koji svaki čovek može da ima - kazao je Boba pa dodao: 

- Održati porodicu u današnje vreme nije jednostavno. 

Pročitajte: U dokumentima je sve crno na belo: Otkrivena velika porodična tajna Brene i Bobe, ovo su Emerald i Ernest (foto)

Ata Images

 

Sinovi Bobe Živojinovića često su tema tabloida što zbog emotivnih izbora, što zbog odluke srednjeg Breninog i Bobinog naslednika da potpuno nestane sa javne scene, a navodno i iz života svojih najmilijih.

Komentari (0)

Loading